ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

El record de José Pinto continua present a l’equip ‘Los Lobos’

Els concursants d’Antena 3 no obliden l’exmembre del grup que ens va deixar de sobte el passat 27 de febrer

Los Lobos amb José Pinto a l'esquerra de la imatge
‘Los Lobos’ amb José Pinto a l'esquerra de la imatge | ANTENA 3

El record de José Pinto, qui va ser un dels membres de l’equip ‘Los Lobos’ fins a la seva sobtada mort el 27 de febrer, està molt present entre els seus companys del programa ‘¡Boom!’ de la cadena televisiva Antena 3.

Durant la tarda del passat dilluns els companys de José Pinto, els quals continuen participant a ‘¡Boom!’, van recordar emotivament el difunt, quan l’equip rival va explicar en què invertiria el premi del programa. La proposta de la qual estaven parlant guardava relació amb el mode de vida de l’exmembre de Salamanca.

L’equip de ‘Los Buitres’, rivals durant aquella emissió de ‘Los Lobos’, tenien previst edificar una granja escola amb la quantia econòmica que oferia el programa. Tal com van comentar, volien «desvincular els nens de les noves tecnologies, fomentar el respecte i, sobretot, que valorin més la natura i el tracte amb els animals».

Els excompanys de José Pinto no van poder evitar recordar-lo amb aquestes paraules, i els rivals van afegir que les granges escola «són unes instal·lacions molt útils per ensenyar els més petits i perquè coneguin d’on provenen la majoria dels nostres productes».

El record de José Pinto

Un dels integrants de ‘Los Lobos’, Manu, va confessar que les declaracions dels rivals l’havien fet pensar immediatament en José. «El del nen i el del tomàquet m’han recordat a José, al nostre José, que explicava a més moltes d’aquestes coses». Se sap que José era un apassionat dels animals i del món rural, i un dels motius pel qual va decidir deixar el concurs va ser per dedicar-se a la seva professió de ramader al seu poble.

José Pinto, l'exconcursant de ‘Los Lobos’
José Pinto, l'exconcursant de ‘Los Lobos’, va morir de forma sobtada | ANTENA 3

 

Manu va continuar recordant les paraules de Pinto: «Aquests nens urbanites han d’anar al camp per estar amb els animals, a veure d’on venen els tomàquets, totes les plantes, quan creixen... Quin bé els hi faria!». Visiblement emocionat, Manu va confessar que «m’he recordat perfectament de totes aquestes coses que explicava. A més, crec que alguna vegada va explicar una anècdota molt semblant».

El presentador Juanra Bonet va homenatjar també l’exconcursant i va demanar al públic un aplaudiment en honor al difunt i pel seu poble, Casillas de Salamanca. «Segur que José ens està veient des d’algun lloc, i segur que està tallant pernil», comentava amb humor Juanra Bonet. «Jo me l’imagino ara mateix amb un pernil i dient: ‘Ja vindreu, ja’», concloïa el presentador.

Una mort que ens va sorprendre a tots

Un infart poc després d’abandonar el programa va ser la causa sobtada de la mort de José Pinto. Després d’un any i mig participant a ‘¡Boom!’ amb el seu equip, va confessar que estava esgotat pel ritme de vida d’haver de viatjar cada setmana per assistir a les gravacions.

José Pinto també va aconseguir molts èxits al programa de La 2 presentat per Jordi Hurtado ‘Saber y Ganar’, on va romandre durant 91 emissions consecutives. Hurtado també va homenatjar-lo en el seu moment i va acomiadar-lo.

José Pinto durant la seva participació a 'Saber y Ganar'
José Pinto durant la seva participació a 'Saber y Ganar' | LA 2

 


Comentaris

envia el comentari