rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Recull de 30 famosos que han reconegut la seva homosexualitat

Descobreix qui són les celebritats que han sortit de l’armari
A la dreta, l’actor Neil Patrick Harris | GTRESONLINE
 

Tot i que l’univers de la fama sembla que hagi d’anar acompanyat de molta obertura i tolerància, certament hi segueix havent molt de recel a l’hora de parlar de determinats temes com les preferències dels famosos a nivell sexual. Per sort, ja hi ha moltes estrelles mediàtiques homosexuals que han decidit parlar sense reserves de la seva homosexualitat.

 

De fet, moltes d’aquestes estrelles han acabat esdevenint ambaixadores ben orgulloses del col·lectiu LGTBI, segons recull el portal 'Carácter Urbano'.  

 

 

Recull de 30 gais i lesbianes cèlebres que no tenen por de mostrar-se tal com són

En aquesta llista de famosos podràs veure diversos homosexuals molt icònics del món de la televisió, la música i el cinema.

 

1. Freddie Mercury

Freddie Mercury era el nom artístic de Farrokh Bulsara, un gran cantant que va posar veu al grup Queen. L’any 1974, va sortir obertament de l’armari en una entrevista que va concedir a una revista musical.

 

De fet, Queen està considerada una de les bandes més emblemàtiques de rock de tots els temps, no només per la qualitat de les seves peces musicals, sinó també pel carisma que mostrava Mercury, un famós gai molt representatiu a nivell global.

 

2. Barry Manilow

L’any 2014 el conegut cantant Barry Manilow, després d’haver viscut damunt dels escenaris tota la seva vida, va contraure matrimoni en secret amb Garry Kief, el seu agent.

 

Ara bé, fins l’any 2017 no va confessar la seva homosexualitat. Ho va fer l’abril d’aquell any a la revista ‘People’, en una entrevista que segurament va concedir perquè patia per la possible reacció dels seus seguidors.

 

3. Ellen Page

La popular actriu Ellen Page va admetre les seves preferències sexuals el 2014, quan ja era una personalitat molt reconeguda a Hollywood. Ho va fer durant una campanya per lluitar a favor dels Drets Humans que es va dur a terme a Las Vegas aquell mateix any.

 

4. Sam Smith

Aquest exitós cantant és una de les estrelles gais que ha fet pública la seva homosexualitat més recentment, mentre rebia un Oscar que premiava la cançó del film ‘Spectre’, de 2016. Quan va anar a recollir el seu premi, Smith va declarar que estava molt orgullós de ser homosexual.

 

5. Matt Bomer

El cèlebre intèrpret Matt Bomer va sortir de l’armari d’una manera que va ajudar-lo a apagar els rumors que hi havia al seu voltant i a fer que es deixés de parlar sobre aquest tema. El 2012, durant una cerimònia de lliurament de premis, Bomer va agrair el suport que havia rebut de la seva família, «Simon, Henry, Kit i Walker». De fet, el productor cinematogràfic Simon Halls és el seu marit.

 

6. Boris Izaguirre

Es tracta d’un redactor i escriptor d’articles ben conegut, que ha participat en molts programes televisius i ha fet de presentador. No s’ha amagat mai de les implicacions que ha tingut el fet de ser gai a Veneçuela des de jove, i de com de malament ho va arribar a passar allà durant l’etapa de l’adolescència.

 

Això no obstant, Izaguirre és una de les celebritats homosexuals que més bé ha pogut enfrontar-se a les adversitats i tirar endavant.

 

7. Ellen DeGeneres

Aquesta cèlebre presentadora televisiva constitueix un exemple clar per al col·lectiu homosexual nord-americà. De fet, l’any 1997 va reconèixer la seva homosexualitat just després d’haver sortit a la portada de la coneguda revista ‘Time’ juntament amb el titular «Sí, sóc gai».

 

8. Neil Patrick Harris

Es tracta d’un dels intèrprets que tenen una carrera professional més dilatada: amb només 16 anys, ja debutava a la tele. Més endavant, l’any 2006, va decidir-se a fer el pas i a proclamar-se gai sense cap reserva, moment en què va esvair-se qualsevol dubte relacionat amb la seva sexualitat.

 

No et ve al cap la seva cara? Si és així, només cal que sàpigues que feia de Barney Stinson a la sèrie ‘How I met your mother’, i segurament sabràs qui és a l’instant.

 

9. Ricky Martin

Es va parlar molt de la possible homosexualitat de Ricky Martin, durant anys. Als noranta el cantant s’havia convertit en una gran icona heterosexual amb grans èxits com ara ‘Livin’ la vida loca’ o ‘María’, però ell no havia desmentit mai els rumors sobre les sexes preferències sexuals. Ara bé, tampoc els havia confirmat, fins que el 2010 va acabar atrevint-se a confessar la veritat, després de diversos anys de silenci.

Ricky Martin va trigar molt de temps a confessar que és homosexual | OcioLatino

 

 

10. Anthony Perkins

Perkins va saltar a la fama sobretot quan va interpretar Norman Bats al film ‘Psicosi’, de 1960. L’home va mantenir una relació amb la intèrpret Victoria Principal i, a més, va casar-se amb una altra dona. Ara bé, ell va confessar que fins aquell moment era homosexual, i també ha transcendit que va sortir amb Rock Hudson, un altre popular intèrpret.

 

De la mateixa manera que va ocórrer en el cas de Mercury, Perkins va morir a causa de la sida.

 

11. Elena Anaya

Aquesta cèlebre intèrpret espanyola va guanyar el Goya pel seu gran paper a la pel·lícula ‘La piel que habito’, de 2011. Igualment, va fer el salt a Hollywood i ha format part de llargmetratges tan cèlebres com ara ‘Van Helsing’, de 2004, o ‘Wonder Woman’, de 2017.

 

Anaya és una de les persones famoses homosexuals més cèlebres d’Espanya, i l’any passat va ser mare amb la seva companya, Tina Afugu.

 

12. Jorge Javier Vázquez

Aquest presentador català apareix molt sovint a les cadenes televisives espanyoles i no és gaire propens a callar pel que fa a determinades temàtiques que l’afecten d’una manera clara, com ara els seus gustos homosexuals.

 

13. Maria Bello

Una de les coses més difícils que ha fet a la vida aquesta intèrpret ha estat dir-li al seu fill adolescent que era bisexual i que mantenia una relació amb la Claire, la seva millor amiga. Des d’aleshores, no s’ha amagat més.

 

14. George Michael

Quan tenia 24 anys, George Michael havia esdevingut un gran ‘sex symbol’ que tenia el públic a la butxaca, gràcies a la seva gran veu i a les coreografies totalment sincronitzades que duia a terme. Ara bé, tot i mostrar una imatge de faldiller, ell no dubtava de la seva homosexualitat.

 

Després que es produís un altercat amb un policia que anava d’incògnit, Michael va acabar esdevenint una icona gai entre els famosos, empès per les circumstàncies a confessar la seva orientació sexual —tot i que feia anys que els rumors en parlaven.

 

15. Kristen Stewart

Quan la imatge de noia virginal que oferia a ‘Crepuscle’ va quedar enrere, tant la vida professional com la personal de Stewart van canviar per complet.

 

Durant els darrers dos anys, Kristen Stewart ha sortit amb Soko, una coneguda cantant francesa, i ara manté una relació sentimental amb Stella Maxwell, una popular model de la firma Victoria’s Secret.

 

16. Ian Mckellen

El mític intèrpret que va fer el paper de mag Gandalf i de mutant Magneto és un ‘lord’ anglès molt respectat i que va gosar admetre la seva homosexualitat l’any 1988. A partir d’aleshores, ha dut a terme un activisme molt potent dins del moviment que l’ha convertit en tota una autoritat de la causa LGTBI al Regne Unit, d’on és originari.

 

17. Anne Heche

Anne Heche és una coneguda intèrpret que va saltar a la fama durant els anys 90 i que, entre l’any 1997 i el 2000, va sortir amb Ellen DeGeneres, una altra famosa present en aquest article. Els rumors apunten a la relació amb el seu company actual, James Tupper, com una possible causa del final del romanç que vivia amb DeGeneres.

 

La relació que va mantenir Heche amb DeGeneres va aparèixer tant als mitjans de comunicació que fins i tot la popular sèrie animada ‘Els Simpson’ en va parlar. 

 

18. Pedro Almodóvar

Aquest director de cinema espanyol sempre ha mostrat en determinats films relacions homosexuals, una circumstància de la qual s’ha servit per incloure entre els famosos gais determinats aspectes relacionats amb la seva vida.

 

19. Jim Parsons

L’actor que encarna el peculiar personatge de Sheldon Cooper a ‘The Big Bang Theory’ té una relació sentimental amb Todd Spiewak. De fet, és una de les estrelles homosexuals més admirades, en part per la capacitat que té de parlar de la seva orientació sexual sense cap mena de reserva.

 

20. Rosie O’Donnell

O’Donnell és una actriu televisiva nord-americana molt prestigiosa, que va declarar-se obertament i orgullosament homosexual el 2002 quan el president dels Estats Units George Bush es posicionava contra el matrimoni i l’adopció homosexual. O’Donnell va mostrar-se totalment convençuda de poder fer de mare tan bé com qualsevol dona.

 

21. Sarah Paulson

Paulson, una cèlebre intèrpret coneguda sobretot pel seu paper a ‘American Horror Story’, només havia mantingut relacions sentimentals amb homes fins que va aparèixer a la seva vida la també intèrpret Cherry Jones.

 

Des d’aquell moment, ha mantingut diverses relacions amb dones. Avui en dia té una relació amb Holland Taylor, que també és una coneguda intèrpret homosexual.

 

22. Rupert Everett

Everett es va fer famós principalment pel paper que va fer al conegut llargmetratge de 1997 ‘La boda del meu millor amic’. Després de confessar la seva orientació sexual, Everett va denunciar diversos problemes a l’hora que li concedissin feines.

 

Tot sembla apuntar que, des d’aquell moment, no ha fet gaire més aparicions que en alguns films i sèries televisives sense gaire èxit.

 

23. Wentworth Miller

Encara que en un començament l’any 2007 ho havia negat, el personatge principal de l’exitosa sèrie ‘Prison Break’ no va voler assistir el 2013 al Festival Internacional de Cinema de Sant Petersburg perquè no estava d’acord amb el tracte discriminatori de les persones homosexuals a Rússia.

 

Més endavant, va reconèixer que és homosexual i que quan era un adolescent fins i tot havia provat de llevar-se la vida.

 

24. Cynthia Nixon

Nixon va fer un paper molt destacat a ‘Sexe a Nova York’, una sèrie on encarnava una advocada de Filadèlfia anomenada Miranda que rondava la trentena i que dins de la ficció era la millor amiga de Carrie.

 

La coneguda intèrpret va arribar a confessar al ‘The New York Times’ que havia deixat de sentir-se heterosexual i que creia que l’homosexualitat per a ella era la millor de les opcions possibles.

 

25. Luke Evans

Aquest actor originari de Gal·les que ha aparegut en films molt reconeguts com ara les dues darreres entregues de la saga ‘El hòbbit’ o en tres parts de ‘Fast & Furious’ no s’ha amagat mai de ser gai.

 

Al contrari d’allò que ha passat amb altres companys seus de professió, Evans afirma que la seva orientació sexual no ha condicionat la seva trajectòria professional.

 

26. Anabel Alonso

Encara que cada vegada hi havia més famosos que confessaven la seva homosexualitat de manera progressiva i que va fer el paper de lesbiana a ‘7 vidas’, l’Anabel no va veure’s amb prou força per reconèixer que era lesbiana i que sortia amb una dona fins el 2016.

Anabel Alonso va reconèixer la seva homosexualitat el 2016 | Gtres

 

27. Elton John

El mític pianista i cantant Elton John és un altre famós homosexual molt conegut, que va reconèixer la seva homosexualitat l’any 1988.

 

Des d’aleshores, va esdevenir un gran defensor dels drets dels homosexuals i un activista convençut contra la sida i el VIH. Fins i tot va fundar la institució anomenada ‘Elton John AIDS Foundation’, que es dedica a buscar tractaments per tal de pal·liar els efectes de la malaltia en les persones afectades.

 

28. Kelly McGillis

El mític llargmetratge de la dècada dels 80, ‘Top Gun’, sempre es recordarà pel gran ventall d’actors que hi van participar, com la parella que el protagonitzava:  Kelly McGillis i Tom Cruise.

 

McGillis va reconèixer a la ràdio que s’estimava més el fet d’estar amb dones que d’estar amb homes, que va reconèixer que havien deixat d’atreure-la.

 

29. George Takei

Takei va dur a terme un destacat paper a la mítica sèrie ‘Star Trek’, en què apareixia guiant la nau Enterprise. A banda, és un actor gai molt cèlebre, sobretot pel combat que ha dut a terme a favor de la llibertat d’escollir i del matrimoni entre persones del mateix sexe.

 

30. Jodie Foster

La cèlebre Jodie Foster va confessar el 2013 que és lesbiana, una cosa que, de fet, ja se sabia. Això es va produir durant l’entrega dels premis Cecil B. DeMille, mentre recollia un reconeixement a la seva trajectòria professional. Rient, va dir al públic: «Sóc fora de l’armari des de la Prehistòria!».

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris