El regal més original de Sandra Barneda a Nagore Robles

La presentadora va obsequiar la seva parella Nagore Robles amb una jornada d'activitats pel seu 36è aniversari
Sandra Barneda i Nagore Robles juntes i felices
Sandra Barneda i Nagore Robles juntes i felices | GTRES

Si fa unes setmanes la parella formada per Sandra Barneda i Nagore Robles estava en el punt de mira per una possible crisi sentimental, després de les seves últimes manifestacions públiques tot sembla indicar que la seva relació és més sòlida que mai.

 

Uns dies enrere i amb motiu de l’aniversari de la col·laboradora de Telecinco Nagore Robles, publicaven una fotografia a Instagram mostrant que seguien juntes i enamorades. Ara han aparegut a la presentació del llibre del seu company de cadena Risto Mejide, anomenat ‘Diccionari de les coses que no vaig saber explicar-te’.

 

El regal d'aniversari de Nagore

Allí s’han mostrat la mar de felices i han negat qualsevol rumor de ruptura, afirmant que es diuen moltes mentides sobre elles i que l’única cosa certa és que Nagore Robles s’ha comprat una casa, res més. En ser preguntades sobre com van celebrar l’aniversari de Nagore Robles, aquesta va explicar que havien gaudit d’una festa al camp amb les amigues: «Hem tingut una festa meravellosa. Ha estat en el camp amb les meves amigues. Ens ho hem passat súper bé».

Sandra Barneda i Nagore Robles van celebrar l'aniversari en el camp
Sandra Barneda i Nagore Robles van celebrar l'aniversari en el camp | INSTAGRAM @SANDRABARNEDA

 

Els periodistes aprofitaven l'avinentesa per preguntar pel regal que Sandra Barneda li va fer pel 36è aniversari de Nagore, a la qual cosa va contestar: «li he regalat una jornada sorpresa. Estic aprenent a posar-me del cantó de la persona en qüestió quan faig un regal i penso en què és el que li agradaria. Per això, l’he obsequiat amb tota una sessió, una tarda i una nit dedicada a ella i amb múltiples activitats».

 

El seu Sant Valentí

La parella també va ser preguntada per com havien celebrat Sant Valentí, una cita tan especial pels enamorats. En aquest cas tant una com l'altre van confessar que prefereixen sorprendre la seva parella i demostrar el seu amor qualsevol altre dia de l'any, que el 14 de febrer.

 

Nagore afirmava: «A mi m'agrada més el factor sorpresa. Allò d'impressionar qualsevol moment a la teva parella és quelcom molt bonic». Per la seva banda, Barneda reafirmava el que pensava la seva companya, assegurant: «s'ha de buscar qualsevol moment per celebrar que s'està enamorat».

 

Amb aquestes paraules, desapareixien els rumors de ruptura i feien més que evident que la seva, és una relació molt sòlida i amb futur, i que tal com ambdues explicaven, es fonamenta en el respecte i la veritat.

 

 


Comentaris

envia el comentari