IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una regidora de Ciutadans relaciona els contenidors d'envasos de plàstic amb l'independentisme

Rufián i el seu assessor han respost irònicament a Sonia Reina

El polèmic tuit de la regidora de Ciutadans
El polèmic tuit de la regidora de Ciutadans | Twitter (@ReinaSonia)

Una confusió de la regidora de Ciutadans al districte de les Corts de Barcelona, Sonia Reina Sánchez, ha estat el motiu pel qual s'ha generat una gran polèmica a Twitter. El color groc, tan popular a causa dels llaços en defensa de la llibertat dels polítics empresonats, ha estat el protagonista del famós tuit que anava dirigit a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

«Imagino que aquesta nit el seu vestit serà de color groc separatista, així com aquelles papereres de cartó groc que han aparegut enmig del carrer Marina de Barcelona», aquestes van ser les paraules de la regidora del partit taronja en una publicació al seu compte de Twitter, el passat diumenge 31 de desembre. A més, va afegir que Barcelona està «en crisi» i que els contenidors eren d'utilitat «zero» i tan sols servien per «fracturar i dividir» la societat, alhora que va preguntar irònicament si es tractava d'un acte de malversació de fons públics

La resposta de Rufián i la del seu assessor


El diputat d'Esquerra Republicana, Gabriel Rufián, no s'ha quedat de braços plegats i ha respost a la regidora de Cs. «Són els contenidors per a les ampolles de plàstic de la Cursa dels Nassos, cunyada», ha assegurat l'independentista. A més, el seu assessor de Twitter, Bernat Castro, també ha opinat sobre els fets: «Són de color groc perquè no sé si saps llegir que fica que són per als envasos de plàstic, ja que com en els contenidors, el plàstic va al groc».

Una «epidèmia separatista»

Reina va respondre als independentistes, aprofitant per justificar el seu error, amb un altre tuit al seu compte en què afirmava: «De vegades veig 'grocs' després de patir l'epidèmia separatista per contagiar-me de Colau que ha portat el virus a Barcelona». A més, va indicar que els contenidors situats on no correspon habitualment la van «despistar».

També ha aprofitat per al·ludir a Rufían i a Castro, ja que considera que han aprofitat l'ocasió per atacar-la. D'altra banda, ha titllat de «masclista» a l'assessor del diputat i ha felicitat irònicament l'any a ambdós.

El vertader motiu pel qual hi havia contenidors grocs 

Les seves declaracions van més enllà de la realitat, ja que es tracta d'uns contenidors dipositats per l'Ajuntament de Barcelona amb motiu de la Cursa dels Nassos, la qual té lloc l'últim dia de l'any. La cursa va comptar amb aquests contenidors al llarg del recorregut perquè els participants poguessin llençar les ampolles d'aigua a la brossa i, d'aquesta manera, mantenir nets els carrers, al mateix temps que es recicla. Per això mateix, es van dipositar els contenidors d'envasos de plàstic que, precisament, són de color groc.

Gran polèmica a Twitter 

Tot i les divergents respostes que ha tingut el polèmic tuit de la regidora, en un principi, Reina no s'ha cregut res del que li han dit i ha continuat mantenint el seu punt de vista. Entre els comentaris, s'hi troben alguns d'irònics que es burlen de la seva equiparació.

 


Comentaris

envia el comentari