El rei Felip, obligat a demanar ajuda a Rafa Nadal i Antonio Banderas

Alguns 'ambaixadors d'Espanya' van parlar amb el monarca sobre la situació actual

El rei Felip
El rei s'ha 'reunit' amb alguns ambaixadors d'Espanya | CatalunyaDiari

Davant d'aquesta situació que està sacsejant el país, el rei Felip ha tirat dels personatges més il·lustres del nostre país. Tant és així, que el dimecres, 29 d'abril, ha reunit personalitats com Pedro L. Alonso, Rafa Nadal, Isabel Coixet o Antonio Banderas per encomanar-los una missió.

El rei els ha reunit a través d'una videoconferència, ja que són ambaixadors honoraris de la Marca Espanya i sempre han demostrat tenir un gran compromís amb el nostre país en els moments més complicats.

Una reunió per parlar de la situació actual 

En la conversa amb els Reis, els 'ambaixadors d'Espanya' van defensar que el Covid-19 està afectant la nostra imatge de cara a l'exterior, i que en part es deia de la gran quantitat de morts, a la manca de protecció per al personal sanitari i a les imatges difoses per diversos mitjans dels hospitals totalment col·lapsats. És per això, que tots ells coincidien que l'impacte del Covid havia debilitat la imatge d'Espanya i que això portaria conseqüència a l'àmbit turístic i econòmic.

Al llarg de la conferència, un dels ambaixadors va voler traslladar als Reis d'Espanya la seva visió sobre l'impacte del Covid-19 a l'activitat d'Espanya. La conclusió dels 'ambaixadors d'Espanya' després de la reunió és simple: les administracions, grans empreses i institucions públiques i socials han d'unir forces per superar l'impacte de la pandèmia.

A més, també han coincidit que s'ha d'elaborar un pla d'acció col·lectiu per superar la crisi econòmica i social que està travessant Espanya en aquests moments. Aquest pla estaria basat en una col·laboració entre els organismes públics i les empreses privades, tant en termes de salut com econòmics. Aquest pla constaria de cinc punts:

  • La col·laboració entre el públic i el privat per reactivar l'economia espanyola
  • Defensar la imatge de país i promoure el teixit empresarial espanyol
  • Que les empreses generin valor a tota la societat
  • La capacitat i innovació de les empreses espanyoles per adaptar-se a situacions complexes
  • La continuïtat de l'aposta per la globalització davant de temptacions proteccionistes o aïllacionistes.

Aquest pla, que ha de comptar amb el suport de les empreses, administracions públiques i de la societat civil, s'ha d'enfocar en l'àmbit científic, cultural i esportistes.


Comentaris

envia el comentari