El rei Felip, molt enfadat: filtren què farà pel seu aniversari

Un mitjà va publicar un article titulat: «Felip VI es prendrà un dia lliure pel seu 52è aniversari»

Gran enuig per part del Rei Felip després de llegir un article sobre el dia del seu aniversari, avui 30 de gener, amb informació que no és del tot certa. El rei, que celebra el seu cinquanta-dosè aniversari, avui té l'agenda buida: no havia d'assistir a cap acte oficial ni dijous, ni divendres, ni durant tot el cap de setmana.

Un article assegurava que «Felip VI es prendrà un dia lliure pel seu 52è aniversari»

Un article de 'Vanitatis', veient l'agenda buida, va publicar un article assegurant que «Felip VI es prendrà un dia lliure pel seu 52è aniversari (i Letícia també)». Continuava afirmant que «casualment, l'agenda del Rei està en blanc per aquest dijous, com també ho està la de la Reina», de manera que donava a entendre que els monarques farien festa per celebrar l'aniversari de Felip.

Però les afirmacions d'aquest mitjà no són certes, ja que, malgrat tenir les agendes buides, els Reis treballaran igual des dels seus despatxos tal com fan els dies que no tenen cap acte oficial. A més, el pròxim divendres els monarques sí que assistiran finalment a un acte oficial, perquè faran una audiència amb les seleccions masculina i femenina de waterpolo. 

 

L'any passat, Felip VI va fer una visita institucional a les tropes d'Iraq

L'article de 'Vanitatis', a més, assegurava que «els Reis han tingut una setmana intensa i, per això, és lògic que aprofitin aquest dia per estar junts i celebrar amb les seves filles, Elionor i Sofia, el seu aniversari». Però, la realitat és que Felip VI treballarà des del seu despatx i no farà cap excepció perquè sigui el seu aniversari. De fet, el 30 de gener de l'any passat, va visitar les tropes a Iraq en visita institucional.

Les informacions han enfadat el rei perquè fan pensar que farà festa un dia mentre la resta de ciutadans treballen i compleixen les seves obligacions, sense que sigui cert. En canvi, el que sí que és probable és que Felip i Letícia vagin a sopar junts i celebrin l'aniversari en la intimitat. No seria estrany que acudissin al restaurant Aravaca o a l'italià Portofino, llocs de referència per als monarques.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari