YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sorpresa majúscula a la Casa Reial: «Felip VI té una malaltia i s'autolesiona»

El monarca ha tornat a mostrar una imatge preocupant en un acte públic

Foto oficial del Rei Felip VI
Felipe VI podria patir un preocupant tic nerviós | GTRES

És conegut de sobres que el rei Felip VI no viu el seu millor moment des que va ascendir al tron, succeint al seu pare. I és precisament aquest, el rei Joan Carles, qui en els últims mesos li està provocant més maldecaps a causa de les informacions sobre els diners ocults que el rei emèrit tindria en paradisos fiscals o la resta d'acusacions de les seves pràctiques poc ètiques (com el cobrament de comissions).

Tot això no fa més que afectar personalment al seu fill i no només a la imatge de la institució. A més, sempre hi ha la preocupació que la seva salut pugui patir un contratemps i això estant molt lluny d'Espanya. Els últims mesos del regnat de Felip VI no estan sent fàcils. I és que a aquests problemes, com a cap de l'Estat, està especialment preocupat per l'evolució de la pandèmia a casa nostra.

I com és lògic, aquest pot estar afectant la seva salut, com reflecteix un petit problema que es pot observar en les imatges d'uns dels seus últims actes públics. I és que, encara que pugui passar desapercebut a primera vista, Felip VI comptava amb unes notables ferides en alguns dels seus dits, que encara estarien sagnant, segons aportava amb una imatge ampliada el medi digital 'En Blau'.

L'acte on es va poder observar aquest detall va ser en el lliurament dels Premis Empresarials CEIM 2020 que el monarca va presidir aquest dimecres 16 de desembre. En el compte de Twitter de la Casa Reial es van fer públiques algunes de les imatges de l'esdeveniment, i en una d'elles es veu al rei Felip amb la mà al pit i, ampliant-la, es pot observar aquestes petites ferides en els seus dits.

La imatge sorprèn i, segons apunta el mtjà esmentat, pot ser una mania preocupant del rei. I és que creuen que podria estar patint alguna mena de malaltia que li pot afectar a aquesta part del cos a causa de l'estrès.

Tot i que és cert que també hi ha una explicació més plausible i que podria tenir una justificació mèdica. 'En blau' apunta que Felip VI podria tenir onicofàgia. I què és això? Doncs l'hàbit de mossegar-se les ungles de manera compulsiva que és molt habitual entre molta població.

No seria estrany que amb la càrrega que ha de suportar el rei pogués tenir un tic nerviós com aquest que, encara que sembla innocent, pot tenir altres desconegudes conseqüències. Fàcilment pot produir deformacions en la cutícula, berrugues o alguna petita infecció.

El rei ha aparegut alguna vegada amb esparadrap als dits

Encara que en aquesta ocasió, els senyals d'aquest possible problema de salut del rei Felip VI eren més visibles, la veritat és que no és la primera vegada que mostra signes de patir alguna mena de ferida en els seus dits. El que no havia passat fins ara era que fos tan ostensible i visible el sagnat en els rovells dels seus dits.

Així, ha estat habitual veure en algun acte públic com el cap de l'estat portava algun esparadrap, encara que la imatge es fa més clara quan es recullen primers plans de les mans del monarca. Un bon exemple pot ser quan aquest realitza una encaixada de mans com el següent durant la presa de possessió dels diferents membres del govern espanyol, concretament aquí amb el vicepresident segon Pablo Iglesias.

Pablo Iglesias i Felip VI donant-se la mà
El rei Felip VI ha aparegut en algun acte amb esparadraps a les mans | Europa Press

A priori, no sembla que la Casa Reial es vagi a pronunciar sobre aquest petit detall detectat al rei Felip, encara que no estaria malament poder evitar certa especulació sobre la seva salut.


Comentaris

envia el comentari