IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Un nou atac amb ganivet sacseja França pocs dies després de l'assassinat d'un professor

URGENT

🔴 El Govern aposta per un confinament municipal de cap de setmana i més restriccions

El rei Felip manté en secret les amistats que va forjar quan era jove

La reina acostuma a lluir més les amistats que el rei

El rey Felipe mantiene las mismas amistades desde que era jovencito
El rei Felip manté les mateixes amistats que quan era jove | Cedida

Els reis d'Espanya també busquen 'raconets' a l'agenda per poder fer escapades o quedar amb els seus amics de la infància. La vida reial, de fet, acapara gran part del seu temps però això no impedeix que aquests optin per passar una bona estona i desconnectar dels afers de la reialesa. 

Els amics d'en Felip, molt discrets

La discreció és la màxima del rei Felip. És per això, que aquest sempre ha volgut mantenir en secret les seves relacions més estimades. Per això, no es parla molt d'ells i sempre que pot, al·ludeix esmentar-los perquè no surtin a la llum. Ara però, tal com relata 'Cotilleo', aquests han començat a sortir a la llum amb comptagotes

Els Fuster 

Álvaro i Ricky Fuster són, podríem dir, els pals de paller del rei. Suports incondicionals d'aquest, han estat al seu costat sempre que ha hagut de prendre una gran decisió a la seva vida privada. És però amb el primer, Álvaro, qui ha estat i és el gran amic de Felip.

Aquest, de fet, el va assessorar en les seves anteriors relacions amb Isabel Sartorius, Gigi Howard i Eva Sannum.

L'encarregat dels aspectes judicials del rei

Javier López Madrid és una altra d'aquelles amistats fonamentals per a Felip VI. L'advocat, expert en finances, va coincidir amb el rei al col·legi de Santa María dels Rosers. Així mateix, aquest també mantindria una amistat en comú amb els Fuster. 

Tot i que és aquest qui s'encarrega d'assessorar-lo en aspectes jurídics, el rei també és molt amic del sogre d'en López. Amb el qual ha coincidit en més d'una ocasió quan el rei s'ha personat a casa d'en Javier.

Sopars amb altres parelles

El matrimoni format per Pedro López Quesada, que és el director de 'Citibank' i Cristina de Borbó Dos Sicilias també és d'aquells que es manté en secret. De fet, com explica el mitjà citat, els reis —tant Felip com Letícia— acostumen a quedar amb aquesta parella per anar al cinema o a sopar.

El que se suma, de tant en tant, en aquests sopars és Juan Ignacio Entrecanales, vicepresident d'Acciona. De fet, la seva dona Gema Archaga també ha estat en més d'una ocasió amb ells. 

 

El militar, el cosí i el cap de Secretaria 

El militar Eduardo Diz Monjo és un altre dels 'tapats' de la colla d'en Felip. Els dos, de fet, es van conèixer a l'Acadèmia General Militar de Saragossa. I a més, va ser en aquest espai on el rei va fer una altra de les seves grans amistats: Pablo de Grècia, amb el qual va anar a estudiar a l'estranger a estudiar.

Finalment, el darrer nom en saltar a la palestra ha estat el del seu cap de Secretaria i extreballador de la casa reial, Jaime Alfonsín.


Comentaris

envia el comentari