El rei Felip al director de ‘El Mundo’: «Si la majoria no em vol, marxo»

Jiménez creu que ho hauria desitjat en algun dels seus «dies grisos»

Felipe enfadado
El rei Felip estaria disposat a marxar si la gran majoria no el volgués | CatalunyaDiari.cat

Risto Mejide ha estat analitzant ‘El Director’, el llibre de David Jiménez, exdirector del diari ‘El Mundo’. Un llibre que portarà molta cua, ja que en ell el periodista ha narrat la polèmica que va sacsejar els mitjans de comunicació el 2016, quan la reina Letícia va insultar-lo i la Família Reial va haver de demanar disculpes públicament.

Tanmateix, no és l’única història sobre els actuals reis que Jiménez ha explicat entre les pàgines del seu llibre. Segons ha narrat, el rei Felip i ell haurien mantingut una conversa cara a cara en la qual el monarca li va dir directament: «Si una majoria no em vol, no tindré cap problema en marxar i dedicar-me a una altra cosa».

El rei Felip marxaria si ningú el volgués

Al programa de CuatroTodo es Mentira’ han estat debatent sobre les paraules que el rei Felip hauria dit a Jiménez. En aquest sentit, Pilar Rahola ha opinat sobre la franquesa del monarca, expressant: «Ho té molt fàcil, que digui públicament que Espanya ho voti en un referèndum». A més a més, la periodista ha afegit: «Em costa creure que vulgui deixar el càrrec».

Rei Felip
Risto Mejide ha analitzat el llibre de David Juménez a 'Todo es Mentira' de Cuatro | Cuatro

Rahola ha destacat també que a Catalunya no més del 12% de la població aprova el rei Felip, una quantitat que no és ni la de totes les persones que voten al PP. Per això, ha continuat, «si tant li pesa el càrrec, les prebendes, les comissions dels saudites, l’ajudarem a fer el referèndum». Una opinió amb la qual molts usuaris de les xarxes socials estan d’acord, mostrant el seu escepticisme i, fins i tot, demanant eleccions.

Per la seva part, Jiménez continua narrant el que va ocórrer durant la seva reunió amb el monarca. Un fet que va generar molta expectació perquè «’El Mundo’ va trencar la regla no escrita que diu que la família reial era intocable». El periodista ha explicat en el seu llibre que probablement el rei Felip sap que la monarquia té els dies comptats i creu: «Per la forma com m’ho va dir, vaig entendre que ho hauria desitjat en algun dels seus dies grisos».


Comentaris

envia el comentari