El rei Felip està «més sol que mai», segons el periodista Jaime Peñafiel

Els darrers escàndols han fet que la monarquia ja no aixequi la mateixa passió i fascinació que abans

El Rey Felipe VI, més sol que mai segons el periodista Jaime Peñafiel
El rei Felip VI, més sol que mai segons el periodista Jaime Peñafiel | CatalunyaDiari.cat

Cada vegada que el periodista Jaime Peñafiel parla no es talla, i aquest cop ho ha tornat a demostrar. L'expert en la Família Reial, que sembla que sempre té algun secret a revelar sobre la monarquia espanyola, ha parlat sobre la situació actual del rei Felip VI. En aquest sentit, una de les coses que més han sorprès és que el monarca, segons Peñafiel, està «més sol que mai». 

El periodista ha justificat les seves afirmacions en un article publicat a 'El Mundo', en el qual ha indicat que es tracta d'un moment molt incòmode per al fill del rei Joan Carles I. «Mai com avui dia s'ha parlat tan descaradament de la República», ha escrit Peñafiel, que ha criticat la forma d'actuar del rei, i ha insistit que cada vegada té menys suports. De fet, el periodista creu que és la mateixa monarquia la que ja no genera simpatia entre els espanyols. 

La monarquia, amb cada cop menys simpaties

«L'inefable Pedro Sánchez ha tingut nous gestos amb el president de la Generalitat, dins de la seva estratègia de distensió, sense importar-li que hagi assistit poc abans a la protesta contra la presència del rei a Catalunya. Allò va deixar el rei més sol que mai», ha insistit Peñafiel. El periodista explica que aquests gestos demostren la poca importància que se li dona ara a la monarquia, i que la societat està, de fet, cada cop més descontenta amb la institució.

El rei Felip i la reina Letícia en una imatge d'arxiu
El rei Felip i la reina Letícia en una imatge d'arxiu | Cedida

 

En concret, menciona un dels actes més desafiants que s'han fet en contra de l'actual forma de govern. «A Vallecas s'han atrevit amb una consulta, no vinculant, sobre si Espanya ha de ser una República, i no una monarquia. Confesso sentir pena per Felip i la seva soledat», ha continuat Peñafiel. En aquest sentit, ha indicat que la culpa és de tota la institució. «Quina mala sort ha tingut! Políticament i familiarment parlant», ha exclamat. 

El divorci, un rumor imparable

Amb tot, cal recordar un dels episodis més polèmics i més comentats de la família reial espanyola. En concret, tot va tenir lloc després de la Missa de Pasqua de Palma de Mallorca, quan la reina Letícia i la reina emèrita Sofia van viure un tens moment, que no va deixar indiferent ningú. En aquest sentit, cal dir que fa poc van sorgir nous rumors sobre un possible divorci dels monarques espanyols, que no només el deixaria com a rei solter, sinó també com a únic pare de família. 

Un medio alemán asegura que los reyes Felipe VI y Letizia se van a divorciar
Els rumors sobre un possible divorci de Felip i Letícia semblen cada cop més imparables   | Arxiu

 

I no ens hauria d'estranyar, ja que la parella ha viscut molts problemes en el seu matrimoni. La relació amb els pares del rei Felip no ha estat mai la millor, i després del que es va viure a Palma de Mallorca, les coses podrien haver agafat el camí directe cap al divorci. 


Comentaris

envia el comentari