Primer pla del rei Felip VI.

El rei Felip es mobilitza després que li confirmin els problemes de salut

Felip VI s'ha preocupat per un familiar que ha patit un contratemps

Felip VI ha cobrat protagonisme aquests dies perquè ha donat a conèixer el seu patrimoni personal. Dies en què, a més a més, s'ha parlat molt de la tornada a Espanya del seu pare, cosa que sap que li pot generar complicacions.

I, per si no n'hi hagués prou, ha tingut una gran preocupació per un problema de salut. En concret, ha conegut que la seva tia Margarita, la germana petita del seu pare, ha patit un accident que li ha provocat lesions a la cara. Per això, segons sembla, no ha dubtat a contactar ràpidament amb la família per conèixer en tot moment com es trobava ella.

Felip VI coneix el contratemps patit per la infanta Margarita

El marit de la reina Letícia sent un gran afecte per la seva tia, que és la duquessa de Sòria. Per això, no ha pogut evitar preocupar-se en assabentar-se sobre el qual li havia passat.

La infanta, que té problemes de mobilitat i es desplaça amb cadira de rodes, va quedar a dinar amb unes amigues a un restaurant de Madrid. Tot transcorria sense dificultats fins que, per una circumstància que no s'ha desvelat, va patir una seriosa caiguda de l'esmentada cadira. Una caiguda que va fer que es colpegés seriosament a la cara i, concretament, al nas.

Davant de l'aparatós contratemps, es va avisar els serveis d'emergències i ràpidament es va personar una ambulància a l'establiment. Allà, els sanitaris van fer un primer reconeixement a la germana menor de Joan Carles I i li van recomanar que anés a l'hospital. Així, era  la manera que li poguessin fer proves, sobretot, un escàner per descartar alguna lesió de gravetat.

Segons exposa el diari 'La Razón', va ser traslladada fins a l'Hospital HM Porta del Sud, de Móstoles. Sí, perquè allà té un metge de confiança absoluta. La va examinar, especialment de l'hematoma que tenia a la cara i de l'envà nasal.

De la mateixa manera, li van fer diverses proves, com un TAC cranial, perquè es trobava una mica desorientada i fins i tot patia marejos. Després va romandre diverses hores en observació, però finalment va poder marxar a casa per recuperar-se de l'esglai i sense tenir cap lesió seriosa.

Felip respira alleujat per la seva tia

Felip VI s'ha quedat en xoc pel qual va passar al seu familiar, però ja respira tranquil en saber que tot ha quedat en un ensurt. Després del contratemps i la visita a l'hospital, la dona va tornar a casa seva en companyia dels seus fills, Juan Carlos i María Zurita.

Aquests, que van acudir al centre mèdic només conèixer la notícia de la caiguda, han estat cuidant-la. És més, han estat pendents que la seva mare no tingués cap complicació que indiqués que alguna cosa anava malament. Alhora, l'han acompanyat novament a l'hospital per a alguna revisió on ha quedat de manifest que tot està bé.

El rei Felip i la reina Letícia en un acte públic
Felip VI ja està més tranquil després de conèixer com està la tieta | GTRES

La tieta de Felip VI fins i tot ja està gaudint del seu dia a dia com si no hagués passat res. Per això, ha tornat a quedar a dinar amb les seves amigues que van estar al seu costat el dia de l'accident. Una cita a la qual, segons sembla, ha anat maquillada per intentar dissimular els blaus que té a la cara.

Això sí, tan discreta com sempre, no ha volgut parlar del contratemps patit. Ha volgut deixar-ho en una simple i lamentable anècdota per no donar-li més repercussió. I és que és conscient que la seva família ja està massa al punt de mira per fer-la notícia novament per una situació com la viscuda.