rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El rei Felip obvia la controvèrsia entre Letícia i Sofia i continua amb la seva agenda

El monarca ha tornat a aparèixer en una visita a El Copero transmetent una imatge de total normalitat
El rei Felip visita la base de 'El Copero' després de la polèmica entre la reina Letícia i Sofía | Cedida

 

Enmig de la polèmica del moment de tensió protagonitzat per la reina Letícia i la seva sogra, la reina Sofia, durant la missa de Pasqua a Palma, el rei Felip ha reaparegut en públic sense fer referències o declaracions al que ha passat.

 

Complint amb els compromisos de la seva agenda, Felip VI ha realitzat la seva primera visita a la base d''El Copero', a Sevilla, on ha conegut a la unitat especialitzada del Regiment de Guerra Electrònica número 32 en una jornada en què es compleixen 15 anys de la primera visita del rei Joan Carles I.

 

Acompanyat pel cap de l'Estat Major de l'Exèrcit de Terra, Francisco Javier Varela Salas, i el coronel cap del Regiment de Guerra Electrònica, Manuel Sasot, el monarca ha transmès una imatge de tranquil·litat i normalitat malgrat el que ha passat entre la seva dona i la seva mare, tema que continua donant molt de què parlar.

El rei Felip VI va demanar a la seva dona que s'esperés

A la seva arribada a la catedral de Palma per a la celebració de l'acte religiós, es pot apreciar com la tensió entre la reina Letícia i la reina emèrita era ben viva, doncs ja a l'entrada el rei Felip va haver de demanar a la seva dona que esperés als seus pares.

 

En una altra gravació d'aquest acte es pot veure com tant les filles dels reis com Letícia acceleren el pas i s'allunyen dels reis emèrits. Un detall que no va passar inadvertit per a Felip VI, qui va demanar a la seva dona i les seves filles que s'aturessin: «Nenes, espereu. Si us plau, Letícia», va dir.

 

Tot i la petició les tres van continuar allunyant-se del rei Joan Carles i de la reina Sofia, que es van quedar saludant els presents mentre que el rei els esperava. Un gest que no semblava sinó anunciar la delicada situació que travessa la relació entre els membres de la Casa Reial.

La mala relación entre la reina Letizia y doña Sofía

El que ha passat a Palma entre la reina Letícia i la reina Sofia ha tornat a evidenciar el que és ja un secret a veus: la relació entre ambdues no és la més desitjable. Una situació que sembla tenir el seu origen en el naixement de la infanta Sofia i la princesa Eleonor.

 

En més d'una ocasió han sortit a la llum les queixes de la reina emèrita perquè no se li permet anar a visitar a les seves nétes, una decisió que hauria pres Letícia en considerar que les seves constants visites alteraven les rutines de les nenes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris