TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

El rei Felip es va operar a causa d’un fort mal d’esquena

El monarca va passar per quiròfan a Madrid uns dies abans de viatjar a Palma de Mallorca
Imatge d'arxiu del Rei Felip | Gtres
 

 

Felip VI va passar per quiròfan uns dies d’abans de viatjar a Palma i competir en la ja tradicional Copa del Rei de Vela. Tot apunta que, segons s’ha fet públic avui, el rei patia un fort dolor d’esquena que el va motivar a sotmetre’s a un procediment especial per aquests casos. L’operació va tenir lloc el passat 14 de juliol a la clínica Ruber Internacional de Madrid.

 

Més concretament, li van realitzar una rizòlisi, que li ha permès a Felip estar en plena forma per tal de donar el màxim de sí mateix a bord de l’Aifos 500, el seu vaixell particular. Aquest procediment no exigeix massa temps de recuperació, motiu pel qual el monarca ha pogut complir amb tots els compromisos professionals que tenia a l’agenda durant la seva estada en terres balears.

 

El rei s’ha sotmès a una rizòlisi

La rizòlisi és una cirurgia que combat el dolor mitjançant l’aplicació de rajos X, i per la qual només es necessita utilitzar anestèsia local. Per fer-ho es destrueixen aquelles terminacions nervioses encarregades de transmetre el dolor, a través d’uns impulsos de radiofreqüència. Un cop duta a terme la intervenció, que té una duració curta, el pacient només ha de reposar durant una hora i després és donat d’alta.

 

El rei Felip a la premiació de l'edició 37 de la Copa del Rei de Vela. | CatalunyaDiari.cat

 

Malgrat la gran quantitat de compromisos que tenien els reis durant la seva estança a Palma, Felip VI ha hagut de lidiar amb la recomanació de fer poc esforç físic. Amb tot, aquest motiu no li ha impedit dur a terme una vida normal, fins al punt que la intervenció havia passat per alt a tots els mitjans.

 

Unes vacances amb l’agenda ben apretada

En aquests moments, els monarques ja han tornat del seu període particular de vacances, tot i que els dies que han passat a Palma han estat plens d’anècdotes i d’activitat frenètica per part de la Casa Reial. En aquest sentit, en els darrers dies hem pogut veure a Felip i Letícia posant amb les seves filles, passejant per llocs emblemàtics de l’illa i, fins i tot, hem estat testimonis de la ‘cobra’ que el monarca li va fer a la seva muller. En conclusió, que de ben segur que no s’han avorrit. 

A la regata, el rei Felip VI rep la inesperada visita de Letícia i les nenes. | CatalunyaDiari.cat
 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris