El rei Felip i la reina Sofia gaudeixen d’un passeig en llanxa per Palma

Tant el rei com la reina emèrita van navegar en la ‘Somni’, la llanxa preferida del rei Felip

Imagen del viaje de don Felipe y doña Sofía
Imatge del viatge del rei Felip i la seva mare Sofía al mar de Mallorca   | GTRES

Ja és habitual que cada any el rei Felip surti a navegar amb la seva llanxa preferida, la coneguda com a ‘Somni’, propietat de Josep Cusí, i aquest 2018 no ha sigut diferent. Després d’una setmana carregada d’actes oficials i de la regata de la Copa del Rei el rei ha anat fins a navegar a Palma.

Aquest cop ho ha fet a les aigües tranquil·les de l’illa i amb la companyia de la seva mare, la reina emèrita Sofia. Els reis van poder gaudir d’un dia de navegació molt agradable, tot i que, en aquesta petita excursió a les aigües de Mallorca, no van ser-hi ni la reina Letícia ni les seves filles que es trobaven a Marivent, probablement gaudint de la piscina en aquests dies de calor.

Durant l’excursió, els reis es van apropar fins a l'illa de La Cabrera i van estar a altres indrets com la Cala Santa Maria i, fins i tot, van anar a on es troba el iot predilecte del rei Joan Carles I, el ‘Fortuna’. De fet, el rei Felip va navegar en ell fins a l’any 2012, quan va preferir deixar una mica apartada tanta ostentació i va escollir una embarcació una mica més austera.

Imagen del viaje de don Felipe y doña Sofía
Imatge del viatge del rei Felip i la reina Sofia | GTRES

 

Llogar una embarcació semblant a la ‘Somni’, uns 13.000 euros per setmana

El ‘Fortuna’ és un gran iot de 42 metres i omplir el seu dipòsit de combustible té un preu aproximat d'uns 25.000 euros. Canviar-lo per la llanxa ‘Somni’ va ser una bona decisió, ja que és més petita però, tot i així, gran. Al seu interior hi té tres cabines i dos lavabos, i compta amb una capacitat per deu persones.

Aquesta embarcació està a l’abast de tothom sempre que es tinguin 500.000 euros que és el que val la ‘Somni’. I per aquells que busquin alguna semblant, a Palma es poden llogar embarcacions similars per només 13.000 euros per una setmana sencera, tot i que en aquest preu no està inclòs el combustible necessari.


Comentaris

envia el comentari