El rei Felip se'n va de compres i compra una bossa de mà de 1.500 euros de Carolina Herrera

Els compradors del Corte Inglés van donar les seves mostres de suport i estima al monarca
Imatge del discurs del rei d'enguany | Cedida

 

La sorpresa va ser grata per aquells qui van anar al Corte Inglés de Pozuelo de Alarcón, a Madrid, el passat dissabte 23 de desembre. Una data que va coincidir amb el dia en què el rei Felip VI també hi va acudir per fer les seves compres amb motiu de les festivitats nadalenques. 

 

El rei Felip va ser vist a les 19.00 hores i va gaudir d'una tarda de compres, quelcom poc habitual en la seva agenda. Portava un 'look' de 'sport', amb uns pantalons xinesos i un jersei que amaga una camisa de quadres, segons ha explicat Carlos Pérez Gimeno per a 'Chic'.

Va comprar un joc de bosses de Carolina Herrera

La visita als grans magatzems era tan sols per dirigir-se a l'espai que la marca Carolina Herrera té al complex comercial i escollir un dels seus articles per regalar-li, probablement, a la reina Letícia. En tot moment va mostrar el seu somriure i anava acompanyat pels seus agents de seguretat. Finalment, es va decantar per un joc de bosses de mà de pell d'anguila de colors. 

 

Junt amb la bossa, es va emportar una altra de mà i un moneder, tot valorat en uns 1.500 euros. Felip va pagar amb la targeta del Corte Inglés i, un cop finalitzada la compra, va marxar. L'adquisició fa pensar que podria ser un regal per a la reina Letícia a raó de les festivitats nadalenques.

 

De fet, ella acostuma a aparèixer en públic amb accessoris d'aquesta famosa marca veneçolana. Ara, la reina serà el punt de mira per descobrir si porta aquesta bossa de mà en les vinents aparicions públiques. 

Les mostres de suport i d'estima dels presents

Al llarg de la tarda de compres, alguns dels treballadors del centre comercial li van oferir bombons. Tanmateix, el rei Felip s'hi va negar a acceptar cap de forma amable perquè «estava ple», ja que havia menjat molt en un altre establiment del mateix complex. 

 

En acabar les compres i de forma discreta, el rei Felip es va acomiadar dels clients que es trobaven allà amb naturalitat, tot i les grans mesures de seguretat de les quals disposa. Els afortunats que van torbar-se'l, van aprofitar per mostrar-li tot el seu suport i estima, tenint en compte que tan sols restaven 24 hores per l'emissió del seu tradicional missatge de Nadal que es retransmet per la televisió cada any. 

 

 

Comentaris