rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El rei Felip VI demana a la reina Letícia que esperi els seus pares, però ella no fa cas i continua

«Nenes, espereu. Si us plau, Letícia» són algunes de les paraules del monarca
Imatge del rei Felip VI avisant a la reina Letícia que esperi als seus pares. | Telecinco

 

Les imatges en què la reina Letícia i Sofia protagonitzen una petita, però tensa, discussió després de la missa de Pasqua estan portant molta cua. I malgrat que intentin demostrar el contrari, les imatges han deixat en evidència la mala relació que existeix entre elles

 

Ara, la periodista Marisa Martín-Blázquez ha relatat dos moments clau de l'abans i després de la discussió entre les reines Letícia i Sofia. I és que la periodista assegura que la reina se salta el protocol en varies ocasions. 

 

En les imatges es pot veure el rei Felip entrant a la catedral de Palma al costat de Letícia i les seves filles. El problema ve quan, de sobte, la reina i les nenes comencen a caminar més de pressa i s'allunyen dels reis emèrits. És llavors quan el rei Felip VI diu: «Nenes, espereu. Si us plau, Letícia». 

 

No obstant això, ni Letícia ni les infantes li fan cas i continuen allunyant-se de Joan Carles I i Sofia, els quals saluden als presents mentre Felip VI els espera. 

 

 

Inma Aguilar surt en defensa de Letícia

D'altra banda, i després que sortissin a la llum les polèmiques imatges, l'amiga íntima de Letícia, Inma Aguilar, ha sortit en la seva defensa assegurant que la reina està «preocupada i desolada» després de la tirada que han tingut les imatges. 

 

I és que cal recordar que la periodista, que va treballar amb Letícia durant la seva etapa a la CNN+, afirma que la reina diu que «ha sigut una ximpleria, que no ha sigut un tema greu, ni ha passat res», encara que les imatges parlen per si soles. «No pot parlar i no pot explicar-se, pel que és un blanc bastant fàcil», afegeix.

 

Per a Aguilar, la seva excompanya de professió és la que n'ha sortit més mal parada amb tot aquest tema: «La reina Letícia sempre sol emportar-se la pitjor part quan s'analitzen els seus gestos. Des del primer dia del seu compromís es feia amb doble rasadora per no ser de sang real».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris