URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

El rei Joan Carles, víctima d'un atac d'ansietat per les revelacions de Corinna

La periodista Pilar Eyre ha revelat que Joan Carles I travessa «els pitjors moments de la seva vida»
Joan Carles I, en arxiu | Cedida

 

Corinna ha tornat a acaparar l'escena reial. L'amiga del rei emèrit Joan Carles I, qui va assegurar que el monarca l'havia utilitzat com testaferro, ha sacsejat la vida del pare de Felip VI. Tant és així, de fet, que la periodista Pilar Eyre ha tret a la llum que el monarca va patir un atac d'ansietat després de la revelació d'aquests missatges i, per la qual cosa, va precisar assistència mèdica.

 

Segons Eyre, al fil de la qüestió, Joan Carles I travessa «els pitjors moments de la seva vida», després de fets tant cridaners com l'empresonament d'Iñaki Urdangarin o les darreres revelacions de Corinna.

  

 

 

La reina Sofía mostrarà el seu suport a Joan Carles I

És, segons la periodista esmentada, una de les notes més positives de tot plegat. I és que si bé és cert que Joan Carles està rebent l'escalf per part dels seus familiars i amics més propers, també ho és que la reina emèrita Sofía podria mostrar el seu suport al monarca públicament.

 

«Molt aviat mostrarà públicament el seu suport al rei», va assegurar la mateixa Eyre. En aquest sentit, doncs, tot i que es desconeix quan la reina emèrita optarà per entrar a escena, el cert és que segons Eyre aquesta ja hauria oblidat les disputes del passat amb Joan Carles I

 

Joan Carles i Sofía, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat
 

Corinna i la seva «mala fama»

 

La reina emèrita Sofía «sempre ha sabut qui és Corinna i quina relació tenia amb Joan Carles». Segons Eyre, en aquest sentit, aquesta era coneixedora de la seva «mala fama» perquè «les seves cosines alemanyes la van alertar sobre el tipus de persona que era». 

 

Corinna zu Sayn-Wittgenstein | CatalunyaDiari.cat

 

Eyre, finalment, ha explicat una anècdota d'allò més cridanera: «Em van explicar que una vegada la princesa María Gabriela de Savoia —primera parella del rei emèrit Joan Carles— se l'havia trobat a l'aeroport de Ginebra. Aleshores, en veure que aquest anava acompanyat per Corinna, María Gabriela de Savoia va etzibar-li: 'Juanito, per què vas amb aquesta dona? Te'n penediràs. Té molt mala fama'».

Comentaris