Joan Carles arribant a la capella ardent de la infanta Pilar (8-1-2020)

Joan Carles, destrossat per l'últim i cruel menyspreu de Felip i Letícia

El rei emèrit necessitava el suport de la seva família al funeral de la infanta Pilar, però ni el seu fill ni la seva dona van aparèixer

El rei Joan Carles no es troba en el seu millor moment. Després de la mort de la seva germana, a la qual estava molt unit, semblava que els membres de la família Reial s’unirien per donar-se suport en aquests durs moments. Això, però, no ha estat així i sembla que  Joan Carles no perdona el lleig gest del seu fill i la seva dona.

Ahir es va celebrar el funeral de la infanta Pilar, al qual s’esperaven que hi atenguessin tots els membres de la família Reial tal com va ocórrer quan va tenir lloc la capella ardent. El rei Felip VI i la reina Letícia, però, van decidir no acudir a l’esdeveniment.  El motiu, segons explica Pilar Eyre a TV3, és la freda relació que mantenen amb la infanta Cristina i el seu marit, Iñaki Urdangarin.

La infanta Cristina i Urdangarin, el motiu de la seva absència

«No han anat al funeral aquest dijous per no trobar-se amb la infanta Cristina. Hagués estat golós per la premsa, però estan entossudits en què la família Reial són ells quatre: ells i les nenes», ha afirmat la periodista catalana. El cert és que des que va començar el cas Nóos i el marit de la infanta va ingressar a presó, els reis han volgut mantenir el contacte mínim amb el matrimoni.

Pilar Eyre també ha confirmat la decepció de Joan Carles, que tenia una estreta relació amb la seva germana Pilar i necessitava el suport del seu fill i la seva dona en tan delicat moment. Curiosament,  Felip i Letícia també compartien una bona relació amb la infanta, però van decidir continuar amb la seva agenda oficial i evitar l’atenció de les càmeres.

També et pot interessar...

  • El dia que la infanta Pilar va renunciar a ser reina d'Espanya per amor i en contra dels seus pares
  • Fotos: El cridaner 'look' de la reina Letícia després de la mort de la infanta Pilar

  • El rei Felip i la princesa Elionor passegen pel centre de Madrid

  • Surten a la llum els motius que enemisten al rei Joan Carles i a la reina Letícia