El rei Joan Carles reapareix als toros amb la infanta Helena

Pare i filla van assistir a un espectacle taurí que va ser interromput per espontanis antitaurins

El rei emèrit i la seva filla gran van gaudir d'una tarda de toros
El rei emèrit i la seva filla gran van gaudir d'una tarda de toros | CatalunyaDiari.cat

El rei emèrit Joan Carles I ja fa un temps que està fora del focus mediàtic i poca cosa en sabem d’ell. Recentment però, ha reaparegut acompanyat de la seva filla la Infanta Helena, gaudint d’una tarda de toros, una passió que comparteixen ambdós. El rei emèrit reapareixia després d’un misteriós viatge que ha realitzat als EUA, del qual no n’ha transcendit el motiu; aquesta escapada a terres americanes però, va fer que es perdés la festa d’aniversari de la seva germana Pilar, així que el viatge devia ser prou important.

Citats a la localitat d'Illecas amb motiu de la ‘Feria del Milagro’, una important i reconeguda festa taurina, pare i filla es preparaven per veure una ‘corrida’, sense la companyia dels fills de la Infanta, Froilà i Victòria Frederica, els quals hem pogut veure moltes vegades acompanyant la seva mare en aquesta classe de festes, ja que també són uns aficionats declarats a la tauromàquia.

Un espectacle amb sorpresa inclosa

L’espectacle taurí començava amb la simfonia de l’himne d’Espanya, que va ressonar dins la plaça de tal manera que els aficionats es van ficar en peus per aplaudir la presència del rei Joan Carles a les grades; aquest detall va commoure el monarca, que va saludar els assistents amb un gest.

Pare i filla es van mostrar molt còmplices
Pare i filla es van mostrar molt còmplices | GTRES

 

Aquest plàcid inici de vetllada taurina però, es va veure enterbolit per un succés que va interrompre la festa i que de ben segur no va agradar gens al monarca emèrit. De cop i volta, uns espontanis antitaurins van saltar a la plaça lluint una bandera d’Espanya en la que apareixia un toro amb la paraula ‘no’. La protesta però, no va durar gaire, ja que la Guàrdia Civil va actuar ràpidament expulsant fora de la plaça els manifestants perquè així pogués començar la ‘corrida’. Una festa taurina en la qual es trobaven grans figures de la tauromàquia, com els matadors Andrés Roca Rey, Morante de la Puebla i Sebastián Castella.

A més a més, a les grades s’hi van citar altres famosos a part del rei mèrit i la Infanta, ja que hi havia molts rostres coneguts del panorama televisiu i mediàtic com per exemple, la cuinera Samanta Vallejo-Nájera, Cari Lapique o l’actriu Ana Obregón, que participarà en la pròxima edició del concurs ‘Masterchef Celebrity’.


Comentaris

envia el comentari