El rei emèrit Joan Carles haurà de tornar a ser operat del genoll dret

Aquesta intervenció es realitzarà per pal·liar les molèsties de la pròtesi que li van implantar l'any 201

El emérito rey Juan Carlos I
El rei emèrit Joan Carles I en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

El rei emèrit Joan Carles I haurà de tornar a passar per quiròfan. El monarca s'enfronta a una nova intervenció quirúrgica el pròxim mes d'abril per tal de pal·liar les seves molèsties al genoll dret, una operació que segons han apuntat, no és de gravetat.

Tot i això, Joan Carles serà operat d'una molèstia que l'acompanya des de fa temps, principalment per la pròtesi que li van implantar al genoll dret l'any 2011 a l'Hospital San José de Madrid. De moment, no se sap el dia exacte de la intervenció.

Novament operat per molèsties al genoll dret

Fonts pròximes al rei emèrit han informat que Joan Carles I pateix un problema de mobilitat a la cama dreta que el van obligar a utilitzar crosses i actualment ha d'ajudar-se a caminar amb un bastó.

Tot i que el Borbó sempre s'ha caracteritzat per ser una persona amb bon estat de salut, aquesta nova intervenció sumaria un total de 15 les operacions a les quals s'ha hagut de sotmetre.

Cal destacar que les molèsties al genoll del rei emèrit van sorgir l'any 1991 quan va patir un trencament del planell tibial quan va xocar contra un altre esquiador en una de les seves escapades a la neu.

5 anys després torna al quiròfan

Joan Carles I haurà de tornar a passar per quiròfan després de cinc anys. Va ser l'any 2013 quan va ser operat per solucionar els continus problemes amb el maluc, la part que més vegades li han hagut d'operar els especialistes.

Tot i que aquesta no va ser l'operació més polèmica del rei emèrit. Justament va ser la que es va realitzar l'any 2012 quan es va trencar el maluc durant una jornada de caça a Botswana, per la que va acabar demanant disculpes.


Comentaris

envia el comentari