IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El rei Joan Carles i la reina Sofia celebren el seu 56º aniversari de noces

Una data molt assenyalada que arriba després de la polèmica picabaralla entre la reina Letícia i la reina emèrita Sofia a Palma

reyes eméritos, Juan Carlos y Sofía
Els reis emèrits, Joan Carles i Sofia| Cedida

Els reis fan aquest dilluns el seu 56º aniversari de noces, una data molt assenyalada per ells però que els torna a posar el centre de la polèmica amb l'expectació creada per si ho celebraran o no en uns moments no gaire fàcils per la monarquia.

Cal dir que, de moment, sembla que els reis emèrits no tenen planejat fer cap tipus de celebració, segons han recollit diferents mitjans, no hi haurà ni celebració pública ni celebració privada. Ara que la seva vida privada ja no és tan important com abans, quan encara eren reis d'Espanya, ja no han de fer les coses per seguir un protocol o guardar les formes.

Una celebració d'aniversari per separat

El passat any 2017, la reina Sofia va celebrar el seu aniversari en solitari. Ella va gaudir de les seves aficions i es va reunir amb el Cercle Internacional de l'Escola de Música Reina Sofia, després d'això va anar a un concert de Plácido Domingo, qui es va encarregar de dirigir a la mateixa orquestra en el Teatre Real de Madrid. D'altra banda, cal destacar que del rei no se'n va saber res en aquella jornada, no es va saber que va fer durant aquell dia, com ja ha passat anys anteriors.

Amb aquests precedents, la possibilitat del que els reis celebrin el seu aniversari sembla que és bastant llunyana. Tot i això, s'ha de destacar que tots dos han estat apareixent junts bastants vegades en els últims dies i això ha creat certa expectació.

Don Joan Carles i donya Sofia, junts tota la setmana

El passat dilluns ja els vam poder veure junts, entregant la Medalla d'Or de la Reial Acadèmia de Medicina a la infanta Margarida, després d'això, tots dos van marxar dimecres cap a Noruega, per acudir a un sopar organitzat pel rei Harald.

 

Sofía, muy cercana y sonriente, al lado de Juan Carlos
Sofia, molt propera i somrient, al costat de Joan Carles| Archivo

 

A la tornada, també van acudir junts al funeral d'Alicia de Borbó-Parma, tieta del rei emèrit; protagonitzant d'aquests manera una sèrie d'aparicions que han fet a molts pensar que estan més units que mai i que, potser, celebraran els seus 56 anys casats, junts.


Comentaris

envia el comentari