T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

El rei Joan Carles rep l'alta i abandona l'hospital

El monarca emèrit es va sotmetre fa una setmana a una intervenció quirúrgica, de la qual continuarà recuperant-se
El rei Joan Carles ha rebut l'alta aquest dissabte, 31 d'agost | Cedida

 

El rei emèrit, Joan Carles I, ha rebut aquest dissabte l'alta mèdica, i ha abandonat el centre hospitalari al matí. Així ho ha confirmat la gerent de l'Hospital Quirónsalud Madrid de Pozuelo de Alarcón, Lucía Alonso. Recordem que el monarca es va sotmetre fa una setmana a una intervenció quirúrgica en la qual se li va implantar un triple dispositiu 'bypass' aortocoronari. El seu estat actual és «estable», però encara amb ferides de l'operació en procés de cicatritzar. 

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Joan Carles rep l'alta mèdica i torna a casa

L'informe mèdic del rei emèrit explica que actualment es troba «clínicament estable, afebril i amb les ferides quirúrgiques en procés de cicatrització», però, afegeix, «l'exploració cardiològica mostra contractibilitat i ritme cardíac normals». En aquest sentit, els metges encarregats de la salut del rei emèrit finalment li han donat l'alta i ha pogut tornar a casa.

 

Abans, però, a la sortida de l'hospital, Joan Carles I no ha dubtat en parar-se a parlar amb la premsa, assegurant que està «genial» i fent broma tot dient que ara té «canonades noves». A més a més, ha afegit que encara té per un  «mes i mig» de recuperació i haurà d'anar periòdicament a fer-se revisions, habituals en aquesta classe d'operacions. Per assegurar que tot evoluciona correctament, els encarregats de revisar la salut del rei emèrit són els doctors Alberto Forteza Gil, de cirurgia cardíaca, i José Ángel Cabrera, de cardiologia.

 

L'operació del rei es va dur a terme el passat 24 d'agost i estava programada des del mes de juny, quan es va sotmetre a una revisió anual. A més, la intervenció va durar diverses hores, però no hi va haver cap incidència. Després d'estar uns dies a la UCI, Joan Carles I va ser traslladat a planta, on va rebre la visita dels seus nets, les seves filles i de Felip VI i Letícia.

 

També et pot interessar...