rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El rei Joan Carles s'hauria negat a rebre a la reina Letícia a l'hospital

Així ho ha assegurat Gustavo González a 'Sábado Deluxe'
El rei Felip VI, la reina emèrita Sofia i la reina Letícia en la seva visita a l'hospital a Joan Carles | CatalunyaDiari.cat

 

Continua la polèmica sobre la relació que mantenen els membres de la Casa Reial. Després de veure Letícia i la reina Sofia posant d'allò més somrients a les portes de l'Hospital Universitari Sanitas de La Moraleja per visitar al rei Joan Carles, una nova dada sembla tirar per terra aquesta imatge de conciliació que van intentar transmetre.

 

Segons ha assegurat Gustavo González a 'Sábado Deluxe', Letícia no hauria entrat a veure el seu sogre, que va ser operat del genoll aquest dissabte, 7 d'abril, per la seva pròpia voluntat.

 

«Letícia no ha vist al rei emèrit perquè el mateix rei emèrit ho hauria demanat», revelava el paparazzi, afegint que «de fet, ell ha preguntat al seu fill que si hi havia anat Letícia i li ho ha negat».

La Família Reial hauria mentit a Joan Carles

No obstant això, la revelació de Gustavo González ha anat més enllà i és que el col·laborador ha assegurat que el rei Felip va enganyar el seu pare i li va dir que la seva dona no havia anat a l'hospital: «Quan Felip ha marxat amb la reina Sofia, ha tornat a preguntar si hi havia anat, perquè tenia dubtes, i li han tornat a dir que no».

 

«Quan es recuperi i vegi que efectivament han fet ús de la seva estada a l'hospital per rentar la imatge de Letícia, s'empiparà bastant. Tot té l'origen en la baralla que hi va haver després de la plantada que va tenir Letícia a l'església», ha afegit la parella de Maria Lapiedra.

 

I és que segons el paparazzi, la presència de Letícia només hauria respost a una estratègia de la Casa Reial per mostrar aquesta imatge de tranquil·litat i normalitat que van transmetre per tancar la polèmica generada pel vídeo.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris