IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’última notícia sobre el rei Joan Carles que fa tremolar el seu matrimoni

Els reis Felip i Letícia a El Prado el 17 de febrer de 2020
El matrimoni dels emèrits no ha estat igual des que van sortir les primeres investigacions sobre el rei | G3

No hi ha una setmana sense que algun membre de la Casa Reial protagonitzi una nova polèmica. Ara, torna a ser el torn del rei emèrit Joan Carles I. Tal com informa ‘El Mundo’, el titular del Jutjat d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional, Manuel García Castellón, ha lliurat una comissió rogatòria a Suïssa perquè li enviï les indagacions que manté obertes sobre els presumptes testaferros de l’emèrit.

L’alarma va saltar després d’unes gravacions de Corinna zu Sayn-Wittgenstein, suposada examant del rei, on mencionava que Fasana i Canónica eren els que ocultaven els béns de Joan Carles a l’estranger. Segons apunta ‘El Mundo’, Corinna va referir-se a «un terreny al Marroc, al pagament d’unes comissions referides a la construcció de l’Ave La Meca-Medina». 

Investigat des de 2018

Des del passat agost de 2018, el rei emèrit està sent investigat per la fiscalia de Ginebra per blanquejar diners a través de testaferros suïssos i s’està intentant determinar si Joan Carles disposaria de comptes secrets al país.

Poc després que aquestes informacions sortissin a la llum, el rei emèrit va desaparèixer de la vida pública i la seva relació amb la reina Sofia va acabar de desgastar-se. Això, sumat al fet que va ser l’amiga ‘especial’ del rei, Corinna, qui va destapar aquesta informació, semblen motius suficients perquè la reina emèrita posi punt final al seu matrimoni.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari