rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El rei Joan Carles: «Si Felip no vol que ens vegin a Mallorca, que no vingui»

A pocs dies de la celebració de la Regata de la Copa del Rei ha sortit a la llum aquest sorprenent episodi
El Rei Joan Carles, a la 'canya' del Bribón  | Cedida

 

El rei Joan Carles vol participar en la regata de la Copa del Rei sigui com sigui, i li són iguals les conseqüències. Ja queden pocs dies per la seva celebració i, tot i la recent polèmica de les confessions de Corinna el rei emèrit no es vol perdre la competició.

 

Ara s'ha conegut que a Sarsuela no tenen massa clar que una foto de pare i fill a la competició sigui el millor, en aquests moments, per la imatge del rei Felip, ja que volen que segueixi «intacta el màxim temps possible». Una cosa amb la qual no estaria gens content el seu pare.

 

El rei Joan Carles, enfadat

Sembla que tota aquesta situació va ser comentada amb Joan Carles, a qui no li va fer massa gracia. «Va sortir del seu despatx amb un cabreig dels grossos. Quan està enfadat se li nota en la mirada i tenia aquests ulls plens d'ira. Va deixar clar, a tot el que es va trobar, que ell volia competir a Palma de Mallorca i que si el seu fill no volia que el veiessin amb ell, que no fos»

 

El rei emèrit i el rei Felip VI, en una imatge recent a la Sarsuela | Cedida

 

D'aquesta forma surt a la llum un altre episodi incòmode entre els membres de la família reial, que sembla que cada cop tenen més problemes. De totes maneres, tot podria haver sigut només un cabreig passatger, ja que, en realitat Felip no tindria problemes en ser vist amb el seu pare.

 

El rei Felip, disposat a cedir

Pel que sembla, mentre que el cap de Comunicació de Sarsuela prefereix que pare i fill no siguin vists junts i que arribin al lloc en el qual es disputa la competició esportiva per separat, al rei Felip no li importaria ser vist amb el seu pare.

 

 
Imatge de Felip VI i el rei Joan Carles | Cedida

 

El que potser no li agrada tant al rei és que el seu pare torni a les regates. Ni ell ni les seves germanes s'hi han mostrat mai massa a favor, especialment per la delicada salut de Joan Carles I.

 

Joan Carles torna a les regates

El pare del rei Felip però, no està disposat a fer cas a cap recomanació, té tota la seva il·lusió posada en el seu retorn a les competicions i no sembla que res pugui fer-lo canvia d'opinió. Fins i tot ha fet una intensa rehabilitació en les últimes setmanes amb l'objectiu de poder arribar a temps en bones condicions físiques a l'esdeveniment que comença el pròxim dia 4 d'agost.

 

El Rei Joan Carles, a bord del Bribón, navegant en aigües de Sanxenxo | Muiña

 

Després de nou anys sense haver pogut participar en la Regata de la Copa del Rei, ara el rei Joan Carles ho gaudirà més mai tornant a navegar pel mar amb el qual ja serà el seu vaixell número 16, un nou i renovat 'Bribón'.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris