IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Un nou atac amb ganivet sacseja França pocs dies després de l'assassinat d'un professor

URGENT

🔴 El Govern aposta per un confinament municipal de cap de setmana i més restriccions

La reina emèrita Sofia li presta un vestit a la reina Letícia i acaba amb els rumors de mala relació entre les dues

La mala relació entre les dues era de domini públic i aquest gest sembla que apagaria les flames

Imagen publicada por la Casa Real con los asistentes a la comida especial por el 80º cumpleaños de don Juan Carlos
Imatge publicada per la casa reial el dia de l'aniversari del rei Joan Carles | Cedida

La mala relació entre la reina Letícia i la reina emèrita Sofia semblava un fet més que evident. Tot i això, la seva relació podria haver fet un gir de 180 graus després que Sofia hagués tingut un gran gest amb la reina actual. L'anècdota, de fet, es va dur a terme durant la celebració dels 80 anys del rei emèrit Juan Carlos.

En especial, però, aquell dia la reina Letícia va lluir més que ningú. Amb un vestit d'allò més 'vintage' de color gris estampat a ratlles de colors vermells i verds, la reina actual va fer les delícies dels fotògrafs amb una vestimenta que no va deixar indiferent a ningú. A diferència del que sol ocórrer amb el seu estilisme, aquell vestit gris no pertanyia a cap dels dissenyadors de capçalera de la reina.

Directe de l'armari de Sofia

El vestit, que va generar força controvèrsia, va tenir molt de ressò a les xarxes, que es preguntaven d'on havia tret Letícia aquella vestimenta. La notícia, però, va saltar a la palestra quan el portal 'Vanitatis' va revelar que aquell vestit havia estat «rescatat» de l'armari de la reina Sofia.

Així doncs, el portal en qüestió explicava que Letícia va enfundar-se el mateix vestit que va lluir la seva sogra al llarg dels anys 80 com, de fet, es pot veure a la següent imatge. 

Doña Sofía en su visita en 1984 con el mismo vestido que le ha prestado a Letizia
La reina emèrita Sofia, l'any 1984, amb el mateix vestit de Letícia  | EFE.

 

Tres fotografies evidencien els fets. La reina emèrita Sofia, a més, va lluir aquest vestit l'any 1984. Concretament, Sofia va apostar per aquest vestit el 22 de novembre d'aquell any i, així mateix, aquell dia se la va poder veure en una visita al centre Dionisia Plaza de Aravaca. Aleshores, curiosament, la reina tenia 46 anys, la mateixa edat de Letícia a dia d'avui. 

Declaració d'intencions per apagar els rumors

Aquest, de fet, era un fet insòlit. Els rumors de la mala relació entre Sofia i Letícia eren cada vegada més evidents i aquest gest hauria servit per tancar d'una vegada per totes amb aquesta rumorologia.

De fet, mai havien compartit una peça de roba. El que sí que havien compartit, així mateix, són diverses joies personals de Sofia —com a collarets, arracades i polseres— que van ser prestades en el seu moment a la reina Letícia

 


Comentaris

envia el comentari