La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

La reina Letícia ja no amaga els motius que han trencat la parella

La reina s'assabenta que no hi ha marxa enrere

La reina Letícia  està molt atenta a tot el que passa a la vida de la seva neboda Carla. Encara que la relació entre elles sembla haver-se refredat, la monarca no s'oblida de la filla de la seva germana morta Érika. La noia acaba de fer els 22 anys amb un disgust que ha arribat fins a les orelles de la seva tia.

Letícia era a la desfilada de les Forces Armades celebrada el 12 d'octubre passat molt pendent de l'estat de la seva neboda. Aquell mateix dia, Carla i el seu xicot posaven punt final a la seva relació amorosa per una causa molt clara.

Letícia s'assabenta de per què han trencat

Letícia assistia impol·luta amb els altres membres de la Casa Reial a la Festa Nacional que va tenir lloc dimecres passat. Alhora, Carla Vigo mantenia una discussió amb el seu xicot que acabaria posant punt final a la seva relació.

L'endemà, la noia celebrava el seu aniversari coincidint amb una crisi professional. Fa temps que la neboda de la reina es dedica a la interpretació i, de moment, no troba feina que la faci tornar als escenaris. Yerma, l'obra de teatre de dirigida per Rafael Amargo ha arribat al final i Carla s'ha quedat a l'atur.

Foto de la infanta Sofia i la reina Letícia el 12 d'octubre.
Letícia es va assabentar de tot el passat 12 d'octubre. | GTRES
 

Conscient que acapara l'interès mediàtic per ser família de Letícia, l'actriu volia aprofitar el seu aniversari per rellançar la seva carrera. Va pensar que convidar cares conegudes a la seva festa podria ajudar-la en el seu objectiu, a més d'intentar que algun local de moda cedís l'espai.

Vaja, una gran festa on guanyar una mica de diners gràcies a la publicitat de la discoteca i a la trucada de la premsa. La idea era promocionar el seu aniversari per acaparar l'interès mediàtic, però al seu xicot no li va agradar el plantejament.

Captura de Carla Vigo plorant.
La neboda de Letícia trenca amb el seu xicot. | Instagram: @carla.intense
 

Álvaro va posar l'èmfasi en el fet que no tenen diners per a fer-ho i tampoc volia que hi anés la premsa. El seu desig era celebrar l'aniversari en la intimitat amb un grup reduït d'amics, una cosa que no li va agradar gens a Carla. Sabia que així no trauria benefici econòmic i va començar la discussió.

Letícia es queda sense casament

Letícia estava convençuda que la seva neboda finalment havia trobat algú amb qui compartir la seva vida. Carla ha declarat el seu amor per Álvaro a les xarxes i també en nombroses entrevistes on va arribar a plantejar-se casar-se amb ell i ser mare.

Tot i això, la discussió pel seu aniversari va arribar a uns nivells que van fer que la jove decidís trencar definitivament amb ell. No va trigar gens a recollir les seves coses de la casa dels seus sogres on vivia, sense acomiadar-se ni donar-li les gràcies per haver-la acollit.

A més, va decidir començar de zero i anar-se'n amb les seves amigues a celebrar el seu aniversari. Finalment no hi va haver una gran festa amb famosos, però Carla va gaudir ballant en una discoteca.

Per la seva banda, Álvaro sembla estar totalment trencat, ja que no pensava que la seva relació amb la neboda de Letícia s'acabaria per una discussió. I molt menys per les ànsies de fama de Vigo i per guanyar diners ràpids estirant el seu parentiu amb la dona de Felip VI.

Carla Vigo
Letícia es prepara perquè Carla faci el salt als mitjans. | Europa Press
 

Sempre va pensar que ella estava per sobre de la popularitat, però sembla que ha canviat d'opinió i estaria disposada a fer el pas definitiu. Això li permetria viure una vida molt més còmoda i fàcil.

Amb la seva recent ruptura, s'obre per a Letícia un nou front on la seva neboda podria acaparar molt aviat l'interès de la premsa. A més, si decideix treure partit de la seva relació amb la Casa Reial, potser la veiem aviat en algun programa de televisió.