La reina Letícia amplia el seu cercle d'amistats: un exmembre de la família reial, dos bilionaris i fins a un dirigent polític

No obstant això la consort del rei Felip encara manté relació amb les seves amigues de tota la vida

La reina Letizia estuvo radiante en el 50 aniversario del periódico deportivo ‘AS’
La reina Letícia en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari

Després d'alguns anys al càrrec de reina d'Espanya, Letícia ha aconseguit mantenir a diversos amics de la seva antiga vida, tant privada com professional. Ara, l'experiodista ha entaulat noves relacions de confraternitat amb gent sorprenent, que no són de molt grat a la casa reial. Entre ells, un exmembre de la Família Reial Espanyola, dos bilionaris i fins a un dirigent polític, segons infoma ‘Merca2.es’.

Jaime de Marichalar

Després del «cessament temporal de la convivència amb la infanta Elena» Jaime de Marichalar s'ha convertit en un exmembre de la família reial. No obstant això, amb la reina Letícia han estret vincles i, encara que no freqüentin massa, sí que tenen diversos missatges a la seva conversa de WhatsApp. Després de la mort de la comtessa vídua de Ripalda, Letícia va mostrar una vegada més la lleialtat al seu amic.

Isak Andic 

Un dels noms més impactants que estan en la llista d'amics personals de la consort del rei Felip VI és l'actual propietari de Mango, Isak Andic. Des de 2011, quan la reina encara era princesa d'Astúries, Letícia va assistir a la seu central de la signatura. Fins al dia d'avui, la reina no deixa escapar cap ocasió de tornar a Barcelona i acudir a l'Hotel Hilton (el Mosaic) en companyia de l'empresari, segons recull el citat mitjà.

Marc Puig 

Sense sortir de Catalunya, en aquest mateix territori la reina té un altre contacte empresarial. Es tracta de Marc Puig, fundador de l'empresa Puig, de moda, bellesa i perfums. Vàries són les marques que conformen aquesta signatura, on destaquen: Nina Ricci o Carolina Herrera. Que curiosament són dues de les marques per les quals Letícia ha desenvolupat una enorme passió últimament.

Dolors Montserrat

La reina fa acte de presència en diversos esdeveniments organitzats que es relacionen amb la Salut. Aquí és on trobem a la seva quarta amistat. Dolors Montserrat, ministra de Salut d'Espanya, és una de les persones amb les quals la reina Letícia manté una «estreta relació» segons confirmava el portal 'Vanitatis'. Les dues comparteixen parers: les uneix la vida sana, el ioga i el menjar d'origen macrobiòtic.

Les seves amigues de sempre i algunes persones de la seva vida professional

No obstant això, alguna cosa que Letícia ha aconseguit marcar és la seva afició per mantenir a les seves amistats de sempre. Com ho són Luz Valera i Sonsoles Ónega. Per exemple amb Sonsoles Ónega el seu col·lega de Malasañeo sempre els quedarà «l'amistat».

D'altra banda, també de forma curiosa la consort del rei es porta molt bé amb Isabel Sartorius, qui va ser la primera xicota oficial del príncep Felip, segons relata el citat mitjà. Altres noms que també es barregen en la llista d'amistat de Letícia són antigues companyes de professió, noms com María Oña o Paula Echevarría.


Comentaris

envia el comentari