IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Letícia aposta per un vestit discret després de la polèmica del seu últim vestit

La dona de Felip VI va generar molta controvèrsia lluint les seves cames amb un vestit molt curt

La reina Letizia luciendo un discreto vestido para no llamar la atención
La reina Letícia lluint un discret vestit per no cridar l'atenció | Gtres

Els reis han presidit aquest divendres, 24 de novembre, la seva primera reunió amb el ple del Reial Patronat de la Biblioteca Nacional d'Espanya i, per a això, la reina Letícia ha decidit lluir un discret i elegant vestit gris d'Hugo Boss amb el qual anar completament tapada i evitar ser el centre d'atenció després de l'escàndol sorgit aquesta setmana pel seu polèmic vestit de Teresa Helbig.

  

  

Multitud de crítiques

  

  

La monarca va acudir als Premis del Periodisme Francisco Cerecedo amb un minivestit blanc amb volants i tirants en negre al més pur estil 'xarleston' dels anys 20 amb el qual va presumir de cames. Tot això sense mitjes, per presumir així del bronzejat de les seves últimes aparicions.

No obstant això, aquest model va generar moltes crítiques cap a la reina. Una de les més contundents la de Carmen Lomana: «Amb tot el meu respecte Casa Reial a Letícia, una reina no pot anar a uns premis de periodisme amb minifaldilla de vertigen i tirants com si anés a una discoteca. Ella no és una 'It Girl'. Protocol hauria de guiar-la, no té consciència de la institució que representa».

La reina Letizia ha optado por un vestido más discreto tras la polémica surgida por su vestido de Teresa Helbig
La reina Letícia ha optat per un vestit més discret després de la polèmica sorgida pel seu vestit de Teresa Helbig | Gtres

 


Comentaris

envia el comentari