rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

La relació de la reina Letícia amb el seu modista, Felipe Varela, en dubte

Tot i que els mesos van passant, la monarca continua sense lluir dissenys seus, com ens tenia acostumats des de fa uns anys
La reina Letícia i el rei Felip durant la passada Pasqua Militar | CatalunyaDiari.cat

 

La reina Letícia encara s'està recuperant de la polèmica i les crítiques rebudes en impedir que Sofia es faci una fotografia amb les seves dues netes, però sembla que les coses en la seva vida estan lluny de millorar. Diverses veus assenyalen que la monarca espanyola no travessa el seu millor moment en la relació amb el dissenyador Felipe Varela. 

 

Com a mínim això és el que asseguren mitjans com 'Vanitatis', que s'ha adonat que la dona de Felip VI fa sis mesos que no llueix una creació del modista espanyol. L'últim cop que Letícia va portar un disseny seu va ser el 6 de gener, quan va escollir un vestit blau per acudir a la celebració de la Pasqua Militar. 

La reina acostuma a lluir peces de grans dissenyadors

Cal dir que Letícia sempre intenta destacar amb les peces que llueix, i en els darrers anys hem pogut veure com ha anat incorporant al seu armari creacions de diversos dissenyadors espanyols i internacionals. Es tracta d'una decisió molt aplaudida, ja que li ha permès a la monarca portar dissenys de Carolina Herrera o Hugo Boss.

 

La reina Letícia amb un vestit de Nina Ricci | CatalunyaDiari.cat

 

Pedro del Hierro, Juan Vidal, Ana Locking, Teresa Helbig, Nina Ricci o Stella McCartney són només alguns dels modistes escollits per la reina Letícia i els seus assessors. La monarca ha lluït peces seves en diferents esdeveniments, i la seva afició ha anat a més després de la proclamació de Felip VI com a rei. Ara bé, Letícia no ha apostat només per marques cares, sinó també per noms 'low-cost' com Zara. 

 

Un canvi en el seu estilisme de la mà d'Eva Fernández

El canvi en l'estilisme que llueix la reina Letícia podria estar relacionat amb el criteri de la lleonesa Eva Fernández, que va començar a exercir com a estilista personal de la monarca el mes de maig de 2015. Fins ara, Letícia s'ha limitat a seguir els consells de la reina emèrita Sofia, que li va recomanar escollir un dissenyador principal, que en el seu cas va ser Felipe Varela, un bon amic. 

 

La reina Letícia i l'estilista Eva Fernández en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

No és cap misteri que, després de la incorporació d'Eva, el canvi de tendència ha estat més que evident. Un dels exemples més clars és que la marca de Varela va deixar de ser omnipresent en els 'looks' de la monarca. 

 

Tot això ha arribat amb un canvi general en la indumentària de la reina. Mentre el modista espanyol quedava relegat a un segon pla, Letícia anava adoptant estils cada vegada més 'it-girl', causant veritable furor amb els seus 'outfits'

 

Felipe Varela ja no és el dissenyador de la reina Letícia?

 

Tot i el que hem anat dient, per ara no hi ha cap confirmació de la Casa Reial, ni tampoc de l'entorn més pròxim a la monarca. Caldrà esperar fins al pròxim 12 d'octubre per veure si la relació entre Letícia i Felipe Varela ha acabat, o si simplement el modista ha passat a un segon pla

 

La reina amb un disseny de Felipe Varela durant un acte amb el rei i les seves filles | Gtres

 

En qualsevol cas, l'absència del dissenyador no fa, sinó, evidenciar una crisi en la relació entre els dos. Tot això, tenint en compte l'estreta amistat que els uneix, i el lloc privilegiat que els dissenys del modista espanyol sempre han tingut a l'armari de la monarca. 

 

Ara totes les mirades se centren en el dia de la Hispanitat i l'entrega dels Premis Princesa d'Astúries, on s'espera que Letícia llueixi una creació de Varela, si finalment això no passa, quedarà demostrat que l'idil·li entre la monarca i el dissenyador espanyol haurà acabat. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris