IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

La reina Letícia repeteix 'look' en l'entrega del Toisó d'Or per cedir tot el protagonisme a la princesa Leonor

Va decidir ficar-se un conjunt amb el qual ja havia estat vista per passar desapercebuda

La reina Letizia junto a sus hijas, la princesa Leonor y la infanta Sofía
La reina Letícia junt amb les seves filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia | Gtres.

El primer acte oficial de la princesa Leonor i el 50è aniversari de Felip VI van esdevenir alhora, en una intensa i simbòlica jornada. La filla gran de la Família Reial va ser la gran protagonista d'ahir dimarts, 30 de gener, perquè el rei li havia d'entregar el Toisó d'Or. Una distinció que sempre ha de passar a mans de l'hereditari de la corona.

  

  

Durant l'especial cerimònia, celebrada al Palau Reial de Madrid, només ella va ser el centre de totes les mirades. L'aniversari del seu pare i el discret 'look' de la reina Letícia van quedar en un segon pla. De fet, en el cas de la seva mare va ser gràcies a la vestimenta que va triar amb l'objectiu de passar desapercebuda.

El discret 'look' de la reina 

Letícia va optar per un conjunt vermellós de Felipe Varela que ja ha portat en altres ocasions i que és molt formal, adequat i discret. En haver estat vista més vegades portant aquest 'look', no ha generat cap polèmica ni ha estat el centre d'atenció de totes les mirades. Alguns dels dies en què el va portar va ser en el seu viatge al Japó, l'abril del 2017, i uns mesos més tard quan va anar a Mèxic.

Uno de los momentos posteriores a la entrega del Toisón de Oro a la princesa Leonor
Un dels moments posteriors a l'entrega del Toisó d'Or a la princesa Leonor | Gtres.

La reina lluïa un vestit de vellut de color bordeus amb un llaç a la zona del coll i un abric vermell d'estil oriental. A més, portava una bossa de mà de serratge de color vermell que anava a conjunt amb la seva vestimenta i eren de la mateixa firma. En canvi, a l'hora d'escollir les sabates va optar per unes de Lodi amb taló i de xarol del mateix color que el seu vestit. Pel que fa a les seves arracades, són de Gold&Roses i valen gairebé 2.000€.

Leonor, la protagonista

La princesa d'Astúries va lluir un vestit blau cel de màniga francesa i amb escot en forma de caixa, mentre que la infanta Sofia portava un vestit de color rosa pal amb coll de bebè i un acabat més tradicional. Per complementar els 'looks' de les petites, portaven unes ballarines de la marca Pretty Ballerinas, que anaven a joc amb els seus vestits.

La princesa Leonor y la infanta Sofía en la foto oficial
La princesa Leonor i la infanta Sofia a la foto oficial | Gtres.

Comentaris

envia el comentari