La reina Letícia a l’Associació per la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituida a Madrid (06-03-2020)

La premsa, molt crítica amb Letícia per aquesta prohibició a Elionor i Sofia

Les filles dels reis no han realitzat cap aparició en tot el que portem de confinament

La reina Letícia torna a estar en el punt de mira. Aquesta vegada ha estat la premsa de cor qui ha volgut criticar una de les últimes decisions de la reina  respecte a les seves dues filles.

És cert que aquests darrers dies s'està lloant la tasca dels reis  durant la crisi, involucrant-se amb els diferents sectors afectats, però s'ha trobat a faltar la presència de lesseves filles. La premsa ha qüestionat bastant a la reina, ja que es creu que ella és la responsable que les seves filles  s'estiguin mantenint-se al marge de tot això.

La princesa i la infanta, desaparegudes 

Elionori Sofiaporten confinades a casa des que el passat 11 de març es cancel·lessin les seves classes com a mesura de prevenció de virus. La Casa Reial ha mostrat aquests dies com estan treballant els reis des de casa. Gràcies al teletreball, s'han vist racons de la casa on habiten els reis  que fins ara eren desconeguts. No obstant això de les seves filles ni rastre.

Altres cases reials sí que han mostrat el futur de la corona, com els ducs de Cambridge i els seus tres fills, que es van sumar a l'aplaudiment als sanitaris. Es desconeix per què Letícia  i Felip  no mostren aquestes tendres imatges de les seves nenes.

Probablement les volen protegir  davant aquesta situació tan anòmala que està vivint pràcticament a tots els països del món, però la premsa ha criticat que la Casa Reial no està fent el mateix que la resta de monarquies europees.

El lleig gest d'Elionor i Sofia

L'assenyalada sempre és Letícia, ja que segons la premsa és ella qui pren aquest tipus de decisions respecte als seus nens.

El que està clar és que Elionor i Sofia han desaparegut per complet, i que de moment sembla que no sortiran a aplaudir ni en qualsevol fotografia de l'interior de domicili  on habiten. Aquesta actitud ha estat retreta per molts que han afirmat que és un gest molt lleig.

Les filles dels reis estan passant la tancada al Pavelló del Príncep des d'on assisteixen als seus corresponents classes de manera telemàtica i gaudeixen del seu temps lliure veient sèries o llegint llibres.