La reina Letícia volia quedar-se amb la custòdia de la seva neboda Carla

La petita viu amb el seu pare des que la seva mare, Érika Ortiz, es va suïcidar
Letizia, reina de España. | Cedida
 

La reina Letícia es va voler quedar amb la custòdia de la seva neboda Carla, filla de la seva germana Érika, després que aquesta se suïcidés el 7 de febrer de l'any 2007. Així ho ha publicat aquesta setmana 'Cotilleos', donant algun dels detalls que van envoltar la mort de la germana petita de la reina i destacant l'interès que ella tenia de quedar-se amb la menor, amb qui té estreta relació.

 

Sota custòdia del seu pare

Després de la mort d'Érika Ortiz, Carla se'n va anar a viure amb el seu progenitor, Antonio Vigo, que va haver de viure moments molt incòmodes per culpa de Letícia i la seva mare Paloma Rocasolano. La insistència de totes dues per quedar-se amb la nena va arribar a tal punt que es va veure obligat a posar-se en contacte amb el cosí de la reina, David Rocasolano.

 

«Et truco perquè no sé a qui recórrer, David. És que ... Bé. No t'ho creuràs, Letizia i Paloma m'han demanat que subscrigui un règim de visites regulat de la meva filla Carla», li va dir, deixant sense paraules a l'escriptor de 'Adiós, Princesa'. «Que em volen treure la custòdia de la nena, David. Que volen la custòdia per a elles», va insistir Antonio Vigo amb molta preocupació.

 

Érika Ortiz, germana de la reina Letícia, morta el 7 de febrer de 2007. | CatalunyaDiari.cat

 

Tenia por de perdre la filla

«Però això és un disbarat, Antonio. Això no ho poden fer. Per molt princesa d'Astúries que sigui Letícia, no et poden treure a la Carla», li va respondre David, intentant donar-li una mica d'esperança. Sembla que va fer efecte i Antonio Vigo no es va deixar vèncer ni intimidar i va poder resistir i quedar-se amb la custòdia de la seva filla.

 

Ara, passat un temps, la relació entre la monarca i el seu excunyat sembla que va millor i la petita Carla pot passar més temps amb la seva família materna, visitant moltes vegades la seva tieta i les seves dues cosines, Eleonor i Sofia.

Comentaris