La reina Letícia volia quedar-se amb la custòdia de la seva neboda Carla

La petita viu amb el seu pare des que la seva mare, Érika Ortiz, es va suïcidar

Letizia, reina de España.
Letizia, reina de España. | Cedida

 

La reina Letícia es va voler quedar amb la custòdia de la seva neboda Carla, filla de la seva germana Érika, després que aquesta se suïcidés el 7 de febrer de l'any 2007. Així ho ha publicat aquesta setmana 'Cotilleos', donant algun dels detalls que van envoltar la mort de la germana petita de la reina i destacant l'interès que ella tenia de quedar-se amb la menor, amb qui té estreta relació.

Sota custòdia del seu pare

Després de la mort d'Érika Ortiz, Carla se'n va anar a viure amb el seu progenitor, Antonio Vigo, que va haver de viure moments molt incòmodes per culpa de Letícia i la seva mare Paloma Rocasolano. La insistència de totes dues per quedar-se amb la nena va arribar a tal punt que es va veure obligat a posar-se en contacte amb el cosí de la reina, David Rocasolano.

«Et truco perquè no sé a qui recórrer, David. És que ... Bé. No t'ho creuràs, Letizia i Paloma m'han demanat que subscrigui un règim de visites regulat de la meva filla Carla», li va dir, deixant sense paraules a l'escriptor de 'Adiós, Princesa'. «Que em volen treure la custòdia de la nena, David. Que volen la custòdia per a elles», va insistir Antonio Vigo amb molta preocupació.

Érika Ortiz, hermana de la reina Letizia, fallecida el 7 de febrero de 2007.
Érika Ortiz, germana de la reina Letícia, morta el 7 de febrer de 2007. | CatalunyaDiari.cat

 

Tenia por de perdre la filla

«Però això és un disbarat, Antonio. Això no ho poden fer. Per molt princesa d'Astúries que sigui Letícia, no et poden treure a la Carla», li va respondre David, intentant donar-li una mica d'esperança. Sembla que va fer efecte i Antonio Vigo no es va deixar vèncer ni intimidar i va poder resistir i quedar-se amb la custòdia de la seva filla.

Ara, passat un temps, la relació entre la monarca i el seu excunyat sembla que va millor i la petita Carla pot passar més temps amb la seva família materna, visitant moltes vegades la seva tieta i les seves dues cosines, Eleonor i Sofia.


Comentaris

envia el comentari