IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Letícia, en un delicat moment personal i polític

Encara que com a monarca tot són comoditats, la vida en Zarzuela no és tan fàcil

La reina Letizia
La reina Letícia | Gtres

  

 

  

  

La reina Letícia està trista o, almenys, preocupada. Així ho assegura 'Informalia', que ha fet balanç del moment personal i professional en el qual l'esposa de Felip VI es troba en l'actualitat. I és que malgrat totes les comoditats de les quals gaudeix i els privilegis que té a causa de la seva posició social, no és or tot el que rellueix: la reina ha de fer front a les crítiques, com va ocórrer quan va passar per Mallorca menys del que la hi esperava, algunes de les seves eleccions a l'hora de vestir per als actes oficials als quals vas agafar o algunes de les decisions que pren.

D'altra banda, els problemes i la seva relació amb els familiars també passen factura. En aquest cas, ens trobem, per exemple, amb la delicada situació que viuen la infanta Cristina i el seu marit, Iñaki Urdangarín, o la tibant relació que mantenen amb les seves cunyades i el seu sogre. Sense anar més lluny, el gest de la infanta Elena amb el seu total 'look' de la bandera d'Espanya durant la desfilada del dia de la Hispanitat es va interpretar com una crida d'atenció dins del que podria ser una delicada relació entre la seva cunyada i el seu germà, Felip VI. El rei emèrit, per la seva banda, es dedica a viure i deixar viure, i excepte sobresalts o caceres, no els preocupa massa.

A tot això cal sumar-li una nova preocupació: l'adolescència de les seves filles, que està molt a la vora. A Letícia li tocarà, al costat del rei, educar a la futura reina d'Espanya. El pròxim dia 31, la infanta Sofia complirà 12 anys i com a tots els pares, als reis els espera afrontar una de les etapes més delicades de la vida dels fills. Afortunadament, la reina Letícia sempre ha explicat i comptarà amb el suport incondicional de la seva mare, Paloma Rocasolano, que ara que està jubilada està més prop d'ella. A més, malgrat la llunyania de la seva germana Telma, que viu a Barcelona, la reina guarda també una estreta relació amb ella.


Comentaris

envia el comentari