La reina Letícia esclata contra Elionor: la norma que s'ha saltat

La reina no menja carn ni aliments amb sucre

La reina Letícia durant una reunió amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Madrid, 1 de septembre de 2020
La reina Letícia manté una dieta molt estricta i això podria haver suposat discussions amb les seves filles | Gtres

Letícia Ortiz ha estat sens dubte una persona molt meticulosa amb el seu aspecte físic. La dona del rei des de sempre ha estat molt pendent de les seves dietes i del seu peculiar estil de vida.

Fa uns mesos, en una de les seves visites per Espanya va quedar demostrat que no menja carn. La reina Letícia va rebutjar una deliciosa ració de pernil ibèric, que es va menjar Felip en el seu lloc. La mare d'Elionor i Sofia ha tractat d'ensenyar a les seves filles l'important que és per a la salut portar una bona alimentació.

Letícia vol que les seves filles segueixin el mateix exemple que ella. És per això que la reina manté una dieta estricta a Elionor i Sofia. En Sarsuela no poden entrar aliments prohibits com els ultra processats. Ni brioixeria industrial ni res per l'estil.

És gairebé inevitable que unes nenes tan joves no tinguin la temptació de menjar aliments com la xocolata o les gominoles. Tanmateix, per a Letícia això està terminalment prohibit. Des que es va casar amb Felip, el rei segueix una mica aquest estil de vida, encara que segons es va poder comprovar aquest estiu, Felip mai rebutjaria una bona ració de pernil ibèric.

Tot això li ha suposat moltes crítiques a Letícia al llarg de la seva vida, ja que molts pensen que està obsessionada amb el seu físic i que segueix massa rigorosament aquest estil de vida que vol que també portin Elionor i Sofia.

‘En Blau’ ha estat un dels mitjans que ha volgut recordar com és realment la reina mitjançant un repàs a l'obra de Carlos García-Calvo, anomenada ‘Letícia', de la A a la Z’.

En aquest llibre es desgrana l'odi que l'actual reina d'Espanya té pels aliments processats com el menjar processat. Letícia, a més, pren aliments sense sucre. Estem davant d'una de les dietes més estrictes que s'han pogut veure.

La seva obsessió per l'alimentació sana és brutal. Fins i tot s'ha especulat que Letícia s'encarrega del que han de menjar les seves filles quan aquestes mengen a l'escola. Probablement tant Elionor com Sofia estan fartes de la seva mare, ja que a elles els agradaria tenir una dieta una mica menys estricta.

Letícia detesta que Elionor se salti la dieta

'En Blau' especula sobre la possibilitat d'alguna possible renyina que Letícia hagi tingut amb les seves filles, ja que, com és lògic, Elionor i Sofia en algun moment de la seva vida li han pogut dir 'prou' a la seva mare. El citat mitjà ha explicat que existeix una llegenda que diu que durant una excursió escolar d'Elionor per Navarra, la futura reina no va aguantar més i es va comprar una capsa de bombons.

Caldria veure la reacció de Letícia després de veure com la seva filla s'ha pogut ventilar una caixa plena de bombons de xocolata i replets de sucre. Fa uns anys la Casa Reial va publicar diversos vídeos de la seva vida més privada. En ells es podia veure com les nenes menjaven en la taula gran amb els reis. La postura d'Elionor i Sofia era digna d'un sopar de gala.

Ni una mala posició, colzes perfectes i maneres idíl·liques. A més també es va poder mostrar com menjaven una d'aquestes típiques sopes que els nens detesten. Amb això queda clar que mentre les nenes visquin en aquesta casa la seva dieta serà la mateixa que la seva mare, ja que Letícia vol la millor salut per a la seva família.

Cal recordar que tant Letícia com Felip estan tractant la seva filla com el gran futur per a salvar la monarquia espanyola. D'aquí el fet que des de ben petita li estiguin inculcant aquests valors, encara que molts d'ells són una mica estrictes.


Comentaris

envia el comentari