La reina Letícia, embarassada segons una revista alemanya

La mateixa publicació ja va assegurar fa uns mesos que el divorci entre els monarques era «imminent»

Imagen del rey felipe y la reina Letizia.
Imagen del rey felipe y la reina Letizia. | Informalia

Una revista de temàtica «sensacionalista» alemanya ha publicat que la reina Letícia estaria embarassada del seu tercer fill. «Amb 45 anys, la reina espanyola està més feliç que mai. Un nadó! I ha superat la crisi matrimonial», publicava el 'Neue Post' en una de les seves edicions.

La publicació posa fi als rumors de crisi matrimonial i familiars que han sortit a la llum aquests mesos en diversos mitjans i que van tenir com a moment àlgid el tens enfrontament entre Letícia i Sofia a la Catedral de Palma. 

'Neue Post' ja es va atrevir amb els divorcis dels reis

Curiosament, el 'Neue Post' és la mateixa revista que fa uns tres mesos es va atrevir a assegurar que el divorci entre Felip i Letícia era qüestió d'hores, una informació que ha quedat clarament desmentida.

La revista alemana 'Neue Post' asegura que la reina Letizia está embarazada
La revista alemana 'Neue Post' asegura que la reina Letizia está embarazada | Neue Post

Des d'aquell moment a la Catedral de Palma, Letícia és considerada com una amenaça en alguns sectors de la Casa Reial espanyola, i així ho va ser pel 'Neue Post', que va remarcar que el mal comportament de la reina suposava la fi del matrimoni. «S'ha acabat», vam poder llegir en una de les seves portades.

 

Segons vegada que es parla de l'embaràs de Letícia

La mateixa publicació ja va parlar fa uns anys del tercer embaràs de la reina Letícia i just ara tornen a recuperar un tema poc creïble, i és que els principals mitjans espanyols han remarcat diverses vegades que la voluntat de Letícia és no tenir més fills.

Per si de cas, els periodistes espanyols no faltaran a la cita aquest dimarts 10 de juliol al Palau de la Zarzuela, on se celebrarà una audiència amb Felip i diverses associacions. Els professionals de la informació es faran ressò del 'Neue Post' per comprovar si es tracta de tot un encert o d'una altra informació que acaba en res.


Comentaris

envia el comentari