La reina Letícia s'enfada amb la seva germana Telma per la seva nova parella

No li haurien agradat les fotografies a una revista on se la podia veure acompanyada d'un atractiu home francès pels carrers de Barcelona

La reina Letizia está molesta con su hermana
A la reina Letícia no li han agradat gens les fotografies de la seva germana | CatalunyaDiari

És conegut el caràcter fort de la reina Letícia i la seva obsessió perquè tots els membres de la seva família es mantinguin en un discret segon pla. Si hi ha una cosa que la molesta especialment, és que puguin aparèixer en algun mitjà de comunicació alguna declaració o fotografia d'un dels seus parents més pròxims.

Sembla comprensible, llavors, que es quedés realment bocabadada quan va arribar a les seves mans l'última edició de la revista 'Semana'. En la seva portada, apareixia una imatge de la seva germana Telma Ortiz acompanyada d'un home i amb el titular: «Telma il·lusionada amb un atractiu francès». La reacció de la monarca no s'hauria fet esperar i hauria parlat amb la seva germana petita, demanant-li que evités ser captada d'aquesta manera en públic.

La revista 'Semana' publicó unas fotos de Telma
La revista 'Semana' va publicar les imatges de Telma | Semana

 

Fins al moment, eren molt poques les ocasions on la petita dels Ortiz havia sigut protagonista d'una exclusiva com aquesta. No només per seguir les instruccions de la Reina, Telma sempre ha sigut molt reservada amb la seva vida privada. Tot apunta que, aquest cop, ha estat impossible no deixar-se captar per l'objectiu d'algun fotògraf pels carrers de la capital catalana. 

L'home que l'acompanya en les imatges podria ser la persona amb la qual Telma estaria passant pàgina de la seva anterior relació. No fa ni dos anys, que es va divorciar de l'advocat Jaime del Burgo, el seu segon gran amor. Tot i això, segons publica 'Cotilleo', les seves manifestacions públiques d'amor no haurien agradat a la seva germana Letícia que li hauria trucat exigint-li més discreció. 

El seu passat com a periodista sembla que no ajuda que la reina Letícia vulgui que el seu entorn protagonitzi la crònica social. Malgrat això, no és el primer cop que rep algun disgust de la seva família, doncs el seu pare i la seva neboda Carla, filla de la seva altra germana Erika, han aparegut als mitjans amb anterioritat. 


Comentaris

envia el comentari