La reina Letícia s’enfada amb el rei Felip per reunir-se amb la infanta Cristina

La infanta Cristina i el seu fill Joan Valentí van tornar a Madrid per celebrar l'aniversari de Vitòria Frederica

La reina Letizia está enfadada con el rey Felipe
La reina Letícia està enfadada amb el rei Felip | Cedida

Des de fa uns mesos no es para de parlar sobre la Família Reial i el nou tema de conversació és la visita a Madrid de la infanta Cristina i els seus fills per celebrar l’aniversari de Victòria Frederica, la filla de la infanta Helena. Aquest seria el nou motiu pel qual la reina Letícia hauria discutit amb el rei Felip VI.

Realment aquest és el primer cop que la infanta Cristina ha tornat a la Zarzuelades que el rei Felip va decidir apartar-la, juntament amb tota la seva família, de la vida pública de la Casa Reial a causa de la imputació en el ‘Caso Nóos’ del seu marit Iñaki Urdangarín.

El rei Felip i la infanta Cristina, reunits per primer cop

La setmana passada es va celebrar un dinar familiar al palau de la Zarzuela pel 18è aniversari de Victòria Frederica al qual van assistir els reis emèrits, les dues infantes i alguns néts. Per molt que els actuals reis no acceptin al clan Urdangarín, és impossible que puguin oposar-se a una visita quan es tracta d’un tema completament familiar. 

Tot i que la infanta Cristina estigui completament allunyada de la vida institucional de la Casa Reial, ningú pot apartar-la de la seva pròpia família, per aquesta raó va poder trobar-se amb el seu germà, el rei Felip, amb el qual va tenir una conversació molt breu, però intensa.

Mentre això succeïa, la reina Letícia els observava clarament enfadada i tant li va fer que només fos un retrobament molt breu, fred i per una celebració familiar. En la seva opinió, el rei Felip no ha de creuar cap paraula amb la infanta Cristina, per això aquesta situació va provocar una discussió entre la parella, demostrant un cop més que no estan en el seu millor moment.

La reina Sofía junto a la infanta Elena, en una imagen de archivo
La reina Sofia al costat de la infanta Helena, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

La reina Sofia i la infanta Helena, en més actes

La reina Letícia representa un paper de cara al públic, però de vegades es nota que no li agraden gens els canvis que la Casa Reial ha decidit dur a terme per netejar el seu nom i recuperar la popularitat després de tots els escàndols de l’estiu.

Per exemple, li és molt complicat amagar que realment l’incomoda la presència de la reina Sofia als actes públics i, sobretot, les constants comparacions que fan d’ella. A més a més, també l’enfada que el rei Felip necessiti la seva mare i la seva germana, la infanta Elena, per tal d’intentar recuperar la imatge de la monarquia. Mentrestant, la reina Letícia és apartada a un segon pla, com va passar durant el debut de la princesa Elionor en la seva primera visita oficial a Astúries.

Los reyes y sus hijas en la misa en la basílica, en la primera visita de la princesa Leonor a Asturias.
Els reis i les seves filles durant la primera visita oficial de la princesa Elionor a Astúries | CatalunyaDiari.cat

Comentaris

envia el comentari