La reina Letícia enlluerna a la revista nord-americana 'Vogue' amb el seu look més sexy

La mítica publicació ha qualificat la figura de la dona de Felip VI com a «silueta sexy»

La reina Letizia va estar radiant al 50 aniversari del diari esportiu ‘AS’ | CatalunyaDiari

 

La reina Letícia es va convertir, una vegada més, en la gran protagonista de l'últim esdeveniment a què va acudir, al 50 aniversari del diari esportiu 'AS'. Al costat del rei Felip VI, Letícia va fer lliurament dels guardons a tots els premiats amb un vestit que ha deixat sense paraules i sorprès a tots, inclosa a la premsa nord-americana.

 

I és que la versió americana de la revista 'Vogue' ha qualificat la figura de Letícia com a «silueta sexy». La mítica publicació ha caigut rendida al look escollit per la reina, amb un vestit el preu del qual superava els 2.500 euros. «Majestuós i sexy en tots els sentits. Li va donar al vestit un glamur dels anys vuitanta», asseguren, encara que també destaquen els pendents per donar-li «un toc simplement real».

 

Primera aposta per un vestit Delpozo

Molts són els dissenyadors espanyols que conformen l'ampli armari de la reina Letícia, però Delpozo s'ha convertit —igual que ho va fer recentment Teresa Helbig— en el nou dissenyador de la reina. Aquesta signatura espanyola de gran reconeixement internacional mai havia vestit a Letícia fins ara, ni en el seu actual nom Delpozo, ni amb el seu anterior Jesús del Pozo.

Letícia al costat de Felip VI en un moment de la nit | CatalunyaDiari

 

Així era el vestit

Des que va passar a formar part de la família reial espanyola, Letícia mai havia lluït cap peça d'aquest dissenyador espanyol. Però per a aquesta gran ocasió, la reina va apostar per ell i va acabar arrasant amb el seu disseny de color blau royal, d'escot vaixell i amb una gran flor a l'espatlla. Una fantàstica aposta que va acabar sent una de les millors opcions que ha lluït la reina.
 

Però com tot gran vestit d'important dissenyador espanyol, el seu preu havia de fer honor al seu nom. El vestit de Delpozo amb el qual es va vestir Letícia està valorat en 2.565 euros segons diverses plataformes de moda 'online', com per exemple la que ofereix els grans magatzems anglesos Selfridges

Els caríssims complements

Com no podia ser d'una altra forma, l'elecció dels complements per aquest vestit de Delpozo no van defraudar. Letícia es va decantar per unes sabates de color blau de davant de la signatura Nina Ricci, una de les seves favorites, a joc amb una cartera de mà de ras del mateix color de Felipe Varela segons el portal ‘Vanitatis’

 

Però el que no va passar desapercebut va ser el seu joier. A pesar que Letícia solament va lluir una joia, no va dubtar a triar unes exclusives arracades de la signatura francesa de luxe Chanel. Estan realitzats en or blanc i diamants en forma de ploma, pertanyents a la col·lecció amb el mateix nom 'Plume' i el seu preu desbanca amb escreix la xifra del vestit de Delpozo, concretament costen 6.400 euros.

 

Els reis Felip VI i Letícia durant la foto amb els guardonats | CatalunyaDiari

 

 

Comentaris