Foto de la reina Letícia.

La reina Letícia envia un missatge a la seva sogra Sofia i descol·loca el seu marit

La reina Letícia ha recordat amb afecte la seva sogra

S'ha parlat molt sobre la tensa relació i la rivalitat que hi ha entre la reina Letícia  i l'emèrita Sofia.

Sobretot des d'aquella famosa baralla durant la missa de Pasqua del 2018, quan totes dues deixaven clar que hi havia un seriós problema dins de la família.

Letícia va voler negar tant sí com no a Sofia que es fes una foto amb les seves netes i fins i tot Elionor la menyspreava amb un cop de mà. A més, no és cap secret que Sofia sempre s'ha lamentat amb els seus perquè no podia veure gaire les nenes.

Imatge dels reis Felip VI i Letícia durant la seva visita a Alemanya
La reina Letícia i el rei Felip durant una visita oficial a Alemanya. | GTRES
 

Sembla que la dona del rei Felip s'ha encarregat de ficar les seves filles en una mena de bombolla i allunyar-les de qualsevol contacte amb els seus avis paterns. Tot al contrari de l'envejable relació que tant Elionor com la Sofia mantenen amb Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz.

Qui coneix Letícia  assegura que va tenir molts motius per actuar d'aquesta manera. I és que els constants menyspreus que ha patit per part dels seus sogres li han acabat passant factura.

Reina Letícia i reina Sofia
Letícia i Sofia passejant per Mallorca. | Europa Press
 

Letícia mai ha estat ben vista ni per Joan Carles ni per Sofia, que no volien una dona com ella com a nora. La tensió entre ells va anar augmentant durant anys, almenys fins que els escàndols de l'emèrit van acabar veient la llum.

Curiosament, aquests últims anys, i des que el rei Joan Carles va fugir a Abu Dhabi, alguna cosa sembla haver canviat entre Letícia i Sofia.

Totes dues s'han deixat veure juntes i ella fins i tot ha volgut fer-li una petita picada d'ullet en les seves aparicions públiques.

Letícia, en pau amb Sofia amb aquest bonic detall

Fa poc, durant el seu viatge oficial a Alemanya, Letícia decidia portar posades unes arracades de diamants i safirs que pertanyen a Sofia.

Una curiosa manera de retre-li homenatge durant una visita tan important. «Estem molt feliços amb aquesta visita a Alemanya. Voldria aprofitar aquest brindis per expressar que ha estat un veritable plaer i un honor compartir aquests moments amb vosaltres», expressava el rei Felip.

Una jornada que tots dos van definir com a «gratificant i enriquidora», mentre que la reina Sofia ha de seguir fent front als escàndols del seu marit.

La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia durant les vacances a Mallorca
La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia de vacances a Mallorca. | Europa Press
 

Fa poc també, ha sortit a la llum que Sofia va enxampar el seu marit al llit amb una altra dona durant el seu matrimoni. Es tracta d'un fet que explicava Jaime Peñafiel aquest mateix cap de setmana.

«Joan Carles li va dir a Sofia que se n'anava un cap de setmana a una cacera a casa d'un amic», explica el periodista. «A la reina se li va acudir la fatal idea d'anar amb els nens a visitar el seu pare, però quan va arribar a la finca madrilenya es va adonar que allà no hi havia cotxes, ni escortes, ni Guàrdia Civil ni res», afegia.

Foto de la reina Sofia.
Sofia durant els premis Mapfre a Madrid el dijous 6 d'octubre del 2022. | GTRES
 

Quan va entrar a la casa i va anar obrint totes les habitacions, va enxampar 'in fraganti' el seu marit amb una altra dona. «Ho va veure amb els seus propis ulls, com els seus fills», assegurava Peñafiel.

Aquell moment impactava molt l'emèrita, que decidia marxar molt lluny després d'allò, concretament a l'Índia. «Va ser la seva mare qui la va convèncer que havia de tornar i fer front a la seva tasca com a reina», explicava.

Les infidelitats de Joan Carles sempre han estat molt comentades, i a poc a poc es van coneixent més detalls. Sembla que van començar abans del que molts creuen, arribant fins i tot a perdre l'anell de compromís que més tard li donaria a la seva dona.