IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Letícia, esquitxada per la polèmica de Tous

La monarca és una gran fanàtica de la marca catalana, i també la seva germana Telma i la seva mare

La conegudíssima empresa Tous ha esdevingut una de les grans protagonistes de les darreres hores, després de fer-se públic que l'Audiència Nacional l'investiga per vendre presumptament joies fraudulentes als seus clients. Una notícia que no ha deixat indiferent a ningú, i que ha provocat un escàndol de tal magnitud que fins i tot ha esquitxat part de la Família Reial.

I és que no és cap secret que la reina Letícia és una gran fanàtica de la firma catalana, una admiració que també comparteixen la seva germana Telma i fins i tot la seva mare. De fet, la relació entre les tres dones i la família Tous és d'allò més estreta, fins al punt que Paloma Rocasolano i Telma Ortiz han utilitzat una masia de Manresa —propietat dels Tous— com a refugi secret en més d'una ocasió.

Letícia, una gran fanàtica de Tous

Però no només això. La joia preferida de la dona de Felip VI és precisament d'aquesta marca, i en aquest sentit cal destacar que es tracten d'unes arracades d'or de 18 quirats valorades en uns 2.000 euros. Una peça definida com la joia «més especial» a la pàgina web dels Tous.

A més, la monarca sempre llueix una polsera de la firma catalana que conté els noms de les seves filles juntament amb una lletra C, en referència a Carla Vigo, la seva neboda més polèmica i filla de la seva germana Èrika, que va morir tretze anys enrere.

Gust compartit amb Telma Ortiz i Paloma Rocasolano

Per la seva part Paloma Rocasolano, mare de Letícia, també ha comparegut públicament amb algunes joies de Tous, com ara l'emblemàtica polsera de la firma amb l'os que la representa o bé apostant per algun collaret.

Fins i tot Telma Ortiz, que sempre ha intentat passar desapercebuda davant els mitjans de comunicació, ha deixat fer-se fotografies de manera pública tan sols en una ocasió: durant la celebració del Trofeu Conde de Godó, i ho va fer precisament en un 'stand' de Tous.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari