Imatge de la reina Letícia

La reina Letícia, gelosa amb l'ex del rei Felip, que torna al centre mediàtic

Eva Sannum ha tornat amb un podcast on imparteix classes d'ètica periodística

Tothom coneix a hores d'ara la història d'amor que van protagonitzar el rei Felip VI, quan encara era només príncep d'Astúries, i la model Eva Sannum, allà per l'estiu de l'any 2001. Des de la Zarzuela van intentar amagar aquesta relació, que no veien amb bons ulls, però finalment tots els mitjans del cor se'n van acabar fent ressò fins que la relació es va donar per acabada i Sannum va desaparèixer de les portades. 

Anys després, però, la model noruega va decidir trencar el seu silenci i es va aventurar a donar diverses entrevistes on explica alguns detalls de la relació que van mantenir ella i l'actual monarca. Un d'aquests detalls, i que Jaime Peñafiel ja havia avançat en el seu llibre 'Anècdotes d'amor', és que la Casa Reial va demanar que fos ella, i només ella, qui anunciés als mitjans que la seva relació amb el príncep Felip havia acabat. 

«Em vaig negar en rodó. Com se'm podia demanar tal cosa quan sempre s'havien negat a reconèixer, públicament i oficialment, que el príncep mantenia relacions amb mi? Quan fins i tot mai se m'havia defensat dels atacs de la premsa», va dir llavors la noruega. 

Ara, després d'un altre munt d'anys desapareguda dels mitjans espanyols, Eva Sannum ha tornat, i sembla que ho ha fet per quedar-se i d'una forma més mediàtica que mai.  La noruega ha tingut, des del principi d'estiu, el seu propi podcast, on imparteix classes d'ètica periodística. Una cosa que podria arribar a ser una indirecta per als membres de la Família Reial perquè aprenguin a fer front als assumptes que els acaben passant factura. 

El rei Felip i Eva Sannum van estar a punt de casar-se

El nom de l'ex de Felip VI mai li ha agradat gaire a la reina Letícia, i amb la seva tornada succeirà el mateix. No és per a menys, Eva Sannum podria haver ocupat el seu lloc en el tron espanyol. De fet, segons Jaime Peñafiel, la seva relació amb el príncep d'Astúries va arribar a estar tan consolidada que fins i tot la Casa Reial, que no la volia veure ni en pintura, havia assumit aquesta història i va estar a punt d'anunciar el compromís entre tots dos. 

L'atemptat contra les Torres Bessones de Nova York, el setembre de l'any 2001, va frustrar aquests plans perquè des de Palau van considerar que el món no estava preparat per a notícies sobre noces reials en uns temps en què l'atemptat i la posterior guerra dels Estats Units a Afganistan van ser el centre del món. 

En algun moment després de l'atemptat, la relació entre Eva Sannum i Felip de Borbó va acabar, i dos anys després, el rei Felip va anunciar el seu compromís amb la periodista Letizia Ortiz, que més tard s'acabaria convertint en la reina Letícia.