T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

URGENT

🔴 Dos nous contagis de coronavirus a Catalunya, sis en total

ÚLTIMA HORA

⚫️ Tres morts en un aparatós accident a la N-240 a Tarragona

La reina Letícia deixa de dur el seu anell de compromís i el de casament

La premsa alemanya s'ha fixat en aquest detall i ha revelat el perquè
La reina Letícia va temps que no llueix la seva aliança de casament ni la de compromís | CatalunyaDiari.cat

 

Les aparicions de la reina Letícia sempre són analitzades amb lupa; cada detall és important, i la premsa alemanya, que fa temps que segueix els moviments de la reina al mil·límetre, s’ha fixat en un detall que havien passat per alt alguns mitjans: des de fa molt de temps, la reina no apareix mai ni amb el seu anell de casada ni amb el de compromís.

 

La premsa alemanya ha decidit analitzar aquest fet a fons, destapant els motius de l’absència d’aquestes dues joies tan simbòliques i importants en la seva vida, i tot fa indicar que la crisi de parella no seria el precursor d’aquesta situació, sinó un greu escàndol que va sacsejar els fonaments de la família reial el seu dia, i que encara porta cua.

 

El Cas Nóos i el seu anell de compromís

'Vanity Fair' ja va assenyalar en alguna ocasió que la reina no utilitza la seva aliança de casament des del 2011, quan la va abandonar a causa de les ferides que li produïen les contínues recepcions i salutacions en què havia de fer el ritual de donar la mà, que en certs actes pot durar hores.

 

La reina Letícia en una de les seves recepcions al Palau de L'Almudaina | CatalunyaDiari.cat

 

L’ocultació de l'anell de compromís però, amaga una causa més intrigant. Segons la revista 'Vanity Fair', està relacionada amb un «escàndol que la família reial preferiria oblidar»; i és que la reina va decidir deixar de posar-se el seu anell de compromís quan el 2012, va sortir a la llum que aquest havia estat adquirit amb la targeta de crèdit del Cas Nóos. L’anell estava taxat en 3.000 euros, i el rei Felip el va aconseguir a través d’Iñaki Urdangarin.

 

Quan en el seu moment, Felip va voler tornar els diners al seu cunyat, Iñaki s’hi va negar i li va deixar l’anell com a regal. La reina Letícia doncs, en veure que aquesta joia va ser adquirida amb diners il·lícits, va decidir guardar-la en el seu joier i des d’aleshores no se l’ha tornat a veure lluint-la.

També et pot interessar...