Foto de la reina Letícia.

Letícia ja no pot amagar més que té una habitació secreta a la Zarzuela

Letícia sorprèn tothom amb el nou espai creat a la Zarzuela

Letícia es cuida molt per aconseguir mantenir una figura esvelta i tonificada. Fa uns dies va aparèixer en un acte amb un vestit 'cut-out' fúcsia que deixava al descobert els seus abdominals perfectament marcats. Però, darrere de tot això hi ha un gran sacrifici.

La reina, que està a punt de fer 50 anys i amb dos embarassos a l'esquena, llueix una figura espectacular. «Té una genètica privilegiada, una figura atlètica, però també l'ajuda la dieta, l'exercici físic i la força de voluntat». Així ho explica Enrique Crespo, entrenador personal amb dues dècades d'experiència a l'esquena a 'La Razón'.

Assenyala que «només una dona molt disciplinada pot tenir un cos tan definit» com el que llueix la reina. Segons la seva opinió, en arribar a aquesta edat, les dones necessiten fer «un treball de força per prevenir la pèrdua de massa muscular».

Una massa muscular adequada ajudarà en la salut dels ossos i en la postura. També servirà perquè el «metabolisme funcioni potenciant la crema de calories fins i tot en repòs». Li agrada cuidar-se i estar en forma, no hi ha gens de dubte.

Així mateix, adverteixen del paper que exerceix l'alimentació en tot això. Asseguren que per aconseguir marcar els abdominals és essencial «la dieta i la cuina». Això només s'aconsegueix «si crees un dèficit calòric i disminueixes el percentatge de greix».

Imatge de la reina Letícia durant l'homenatge a les víctimes del terrorisme de l'11M a Madrid
Letícia presumeix d'una figura esvelta gràcies a la dieta i l'exercici | Europa Press

Sosté que una adequada alimentació «és més efectiva que fer 3.000 abdominals». Per lluir tauleta hi ha una sèrie d'exercicis a incorporar a la rutina d'entrenaments, com ara les planxes, elevacions de cames i escaladors.

La reina continua des de fa anys la dieta Perricone. Es tracta d'una opció que es pot mantenir en el temps, encara que el que és adequat és poder menjar de tot i en quantitats moderades, apunten.

La dieta de Letícia també és coneguda com a la de l'eterna joventut. Es basa principalment en el consum de deu tipus d'aliments. Entre ells els d'Omega 3, fruites riques en fibra, bitxo i pebrots, greixos saludables, verdures, llegums, probiòtics, cereals, fruits secs i espècies.

Com és lògic, a la seva cuina no entren aliments com el sucre, els greixos hidrogenats, farines blanques o determinades fruites i verdures. I un altre detall que no s'ha de passar per alt és que la ingesta d'alcohol està totalment prohibida.

Però el cos que llueix la dona de Felip no s'aconsegueix únicament amb una nutrició adequada. Darrere també hi ha una feina física. De fet, es declara una gran aficionada de disciplines com el 'zumba', 'spinning' i el 'pilates'.

Foto de la reina Letícia al 'VI Congreso Educativo sobre Enfermedades Raras'.
La reina llueix espectacular quan està a punt de fer 50 anys | GTRES

A més a més, hi ha altres esports que practica i que desconeixíem fins ara. De fet, va fer construir a casa un lloc especial per fer-ho.

Letícia va enviar instal·lar un rocòdrom a casa

Pel que sembla, a Letícia li encanta l'escalada i sempre que pot ho practica. Segons recull aquest diari, fins i tot va sol·licitar que es construís un rocòdrom al palau. Altrament, és freqüent que es deixi veure fent llargues passejades pels jardins de la Zarzuela.

Però a les fotos no només s'evidencia la bona feina que fa amb els abdominals. Concedeix, també, molta importància als braços i als bessons, que apareixen molt definits. I això és fruit d'un treball de força molt exigent.

Aquest entrenador assenyala que a més del treball cardiovascular, és possible que també incorpori tres sessions de força a la setmana com per exemple de musculació o una feina més funcional amb TRX.

La figura de Letícia no passa desapercebuda, fins i tot fora d'Espanya. La versió en línia de 'Hello' destacava el seu atrevit vestit, però també els seus abdominals. D'altra banda, alguns mitjans com al 'Daily Mail' la titllaven d'«absolutament perfecta».