rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

La reina Letícia ja havia advertit fa uns anys a Felip: «A la mínima, me'n vaig»

La monarca li va dir que ella no seria «una dona patidora» com ho era la seva mare
Letícia i Felip | Gtres

 

Les darreres setmanes han estat d'allò més mogudes a la Casa Reial. L'enfrontament entre Letícia i Sofia el passat diumenge 1 d'abril segueix portant molta cua. Tot i que públicament han fet un gest per tractar de calmar la situació, el cert és que la mala relació entre les dues reines ha quedat en evidència.

 

Després que el rei Joan Carles fos intervingut del genoll, la família el va anar a visitar a l'Hospital Univertiari Sanitas de La Moraleja, on es trobava ingressat. Allà, les dues reines van mostrar un canvi d'actitud i van voler mostrar que no hi havia cap desavinença entre elles, una cosa que no molts s'han acabat creient.

 

Letícia i Sofia durant la seva visita a Joan Carles | CatalunyaDiari.cat

 

De fet, molts periodistes experts en la Casa Reial han optat per continuar traient els draps bruts de la relació entre Letícia i Sofia. Una d'elles ha estat Pilar Eyre, que en el seu últim article a 'Lecturas' ha recordat diferents moments entre les dues reines, destacant una frase molt significativa que Letícia li hauria dit fa anys a Felip: «Jo no seré una dona patidora com la teva mare ... A la mínima, me'n vaig».

Una relació de més a menys

Segons explica Pilar Eyre, en el principi de la relació entre les reines, l'aleshores princesa d'Astúries es desfeia en elogis a la seva sogra. Per exemple, en aquella època es guanyava el seu afecte dient-li que «no perdia un fill, sinó que guanyava una filla».

 

Letícia es mostrava admirada per la reina Sofia i assegurava que era el seu exemple a seguir en tot el relacionat amb la monarquia. De fet, va ser l'actual reina emèrita qui li va ensenyar a la seva nora com ho havia de fer quan ella ocupés el seu càrrec, uns temps en què la relació entre les dues era perfecta.

 

Letícia i Sofia   | Cedida

 

No obstant això, les diferències entre la forma de ser les dues reines ja eren presents en aquell temps i així l'hi havia deixat clar ja fa temps al rei Felip, a qui en una ocasió li va arribar a fer una important advertència: «Jo no seré una dona patidora com la teva mare ... A la mínima, me'n vaig». Coneixent aquestes paraules, sembla que la darrera polèmica no ha estat suficient, ja que no ha complert amb la seva advertència.

Elionor i Sofia van provocar la mala relació entre les reines

Eyre també assegura que el desencadenant de la mala relació entre les dues van ser els naixements d'Elionor i Sofia. Segons relata la periodista, la reina emèrita es va bolcar massa amb les seves netes fins al punt que Letícia en va acabar farta i va prohibir que les anés a veure.

 

La reina Sofia al costat de les seves netes fa uns anys | El diario femenino

 

Aquest fet ha estat molt comentat, destacant l'anècdota de la famosa llista de persones autoritzades en la qual la reina Sofia no hi era.

 

Això va passar un dia en què els reis emèrits van voler portar una caixa de joguines a les seves netes. Però els reis no es trobaven a casa i quan la mainadera va obrir la porta els va prohibir passar perquè no era a la llista que Letícia li havia deixat de persones que podien passar en la seva absència.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris