ARA MATEIX

🔴 Talls en 4 carreteres i alguns carrers al centre de BCN

La reina Letícia llueix unes sabates amb l'estampat de serp de moda

La monarca va dur un parell de la marca Magrit, valorats en uns 300 euros, molt semblant a uns altres que es poden trobar més barats a Zara
La reina Letícia en un dels seus últims actes públics | CatalunyaDiari.cat

 

La reina Letícia és coneguda per lluir sempre l'última moda. És una de les monarques europees que més marca tendència i els seus estilismes són els més comentats de la reialesa del vell continent, possiblement amb els de la duquessa de Sussex, Megahn Markle. 

 

Qualsevol peça de roba que Letícia duu en els esdeveniments als quals assisteix és molt comentada, com per exemple un vestit de Massimo Dutti que fa uns dies la va fer patir. El vestit va cridar tant l'atenció que des de la firma han decidit recuperar-lo per la seva temporada de tardor però amb un altre color.  

 

Les sabates de Magrit de pell de serp de la reina Letícia | CatalunyaDiari.cat

 

Zara, una manera més assequible de vestir com Letícia 

Zara ofereix també una versió més barata del vestit ' midi', d'estampat blanc i blau marí, que va lluir la reina en el seu últim acte. Concretament es pot comprar per 39,95 euros. Aquesta no és l'única peça de roba de les marques d'Amancio Ortega que ha dut Letícia els últims dies.   

 

Els dissenys de serp són sens dubte l'última tendència en moda que es pot trobar en un gran de vestits, faldilles però també amb complements com les sabates que va dur la mare d'Elionor i Sofia. Com és habitual en ells, l'esposa de Felip VI va tornar a ser el centre de totes les mirades gràcies al seu bon gust per vestir. 

 

Sabates de taló de pell amb estampat de serp de Zara, per 45,95 euros | Zara

 

Les sabates, un element clau del 'look' de la reina

Va ser en dos actes del passat dilluns 24 de setembre quan la Letícia va dur posades les sabates de taló amb estampat de serp de la seva marca favorita Magrit. Concretament va assistir a l'entrega d'Ajudes a la Investigació en Càncer i als premis V en els Teatres del Canal. Les sabates, que costen uns 340 euros, van complementar la brusa Chanel i uns pantalons negres estil 'culotte' que duia aquell dia.   

 

La reina Letícia en un acte a Mallorca el passat dijous | CatalunyaDiari.cat

 

Però no cal gastar-se aquesta suma de diners per tenir unes sabates com les de Letícia. La marca Zara ofereix parells amb diferents dissenys d'aquest estampat, disponibles entre les talles 35 i 42, que tenen un preu de 45,95 euros.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris