rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La reina Letícia llueix la tiara preferida de Sofia en forma d'homenatge

La monarca ha volgut mostrar el seu respecte a la reina emèrita portant per primera vegada la diadema Cartier

La reina Letícia lluint per primera vegada la tiara Cartier | CatalunyaDiari.cat

 

Després de la polèmica generada a la catedral de Palma arran de la picabaralla amb Sofia, la reina Letícia segueix amb el seu afany per recuperar la imatge de la Família Reial. Sembla que la dona de Felip VI està reculant la seva actitud i mostrant una imatge molt diferent, sobretot envers la seva sogra.

 

Primer va ser quan van anar a veure Joan Carles I a l'hospital després que fos operat del genoll. Allà, de forma sorprenent, Letícia va obrir la porta del cotxe a Sofia i va deixar que fos la reina emèrita la protagonista del moment, un gest molt criticat al ser considerat com un «teatre» per rentar la seva imatge.

 

Un nou homenatge a la reina Sofia

Els dies han anat passant des d'aleshores i els reis han seguit endavant amb la seva agenda d'actes com si no hagués passat res aquell diumenge de Setmana Santa. Això sí, des d'aleshores sembla que la reina Letícia ha canviat la seva actitud. Ara es mostra més propera als ciutadans que s'acosten a saludar-la i també sembla que hi hagi hagut una «reconciliació» amb Sofia, almenys pel que s'ha pogut veure en el darrer acte oficial en què se les ha pogut veure juntes, el sopar de gala que els reis han ofert al Palau Reial amb motiu de la visita del president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa.

 

Els reis d'Espanya amb el president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa | CatalunyaDiari.cat

En l'acte, Letícia ha volgut tenir un gran detall amb la seva sogra i per aquesta ocasió especial ha lluït per primera vegada la diadema Cartier de la reina Sofia, una de les grans joies de la corona i a la que la reina emèrita li té molta estima.

 

La tiara preferida de la reina emèrita

La tiara Cartier és una gran peça que està inclosa en el lot de 'joies de passar', però que mai abans havia lluït l'actual reina, ja que sempre havia estat la preferida per Sofia. No obstant això, ara, com a homenatge i mostra de gran respecte cap a ella, Letícia l'ha volgut lluir i així acabar d'una vegada per totes amb la polèmica de les darreres setmanes.

 

La darrera persona que havia lluït aquesta preuada joia va ser la infanta Cristina en el casament de Victòria de Suècia, segons informa el portal 'El Español'. Aleshores la reina Sofia va passar per alt el protocol en deixar-la a la seva filla, ja que segons l'estipulat, aquesta diadema només pot ser portada per les reines d'Espanya.

 

La reina Sofia i la infanta Cristina amb la tiara Cartier | CatalunyaDiari.cat

 

Cal destacar que el fet que Letícia hagi decidit lluir aquesta diadema Cartier, la preferida per la reina Sofia, és d'allò més significatiu, ja que és la primera vegada, des que es va convertir en reina d'Espanya el 19 de juny de 2014 després de ser proclamat el seu marit Felip, que s'ha «coronat» amb ella, podent-ho fer molt abans.

 

Letícia també ha optat per una nova dissenyadora 

Més enllà de la tiara, la reina Letícia ha sorprès tothom amb la seva elecció de vestuari per al sopar de gala en honor president de la República Portuguesa, Marcelo Rebelo de Sousa. La reina ha optat per un nou dissenyador, concretament la dissenyadora Ana Locking.

 

Letícia ha estrenat un espectacular vestit de color blau klein d'estil 'cut-out' brodat en perles, de màniga llarga i amb una obertura al lateral. Aquest vestit afavoria molt a la dona de Felip VI encara que els seus complements s'han emportat tot el protagonisme.

La reina Letícia ha estrenat un vestit de la dissenyadora Ana Locking | CatalunyaDiari.cat

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris