Imatge de la reina Letícia

El look encertat (però repetit) de Letícia per visitar la ciutat del seu primer marit

La reina ha visitat la ciutat d'Alonso Guerrero

Bé és cert que el Rei Felip VI no ha estat l'únic que ha ocupat el cor de Letícia. La reina (48) ha visitat aquest dijous la terra del seu primer marit, Alonso Guerrero (58), el professor de Literatura. I és que no ha viatjat sola, sinó que ho ha fet al costat de Felip VI (53). Els dos han marxat a Extremadura, concretament a Càceres, amb la finalitat d'inaugurar el popular Museu d'Art Contemporani Helga d'Alvear.

Complint amb la seva política d'austeritat, la reina asturiana ha repetit un vestit que tenia guardat com a ‘or en drap’ en el fons del seu armari des de fa uns anys, des de 2017, quan va acudir al lliurament dels Premis Jaume I enfundada en ell. El mateix es correspon amb un estil del gran Felipe Varela, un dels dissenyadors de capçalera de la reina.

L’estil de la reina en la seva visita a Extremadura

L'estil del vestit és entallat i cuida al màxim tots els detalls gràcies a les seves butxaques en la part frontal, També compta amb diferents botons a la zona del pit i les mànigues i el seu coll característic en forma de solapa. També presenta fils metal·litzats i un cinturó fi del mateix color, que combinen amb total perfecció amb el blanc del disseny.

Per la seva banda, el conjunt compta a més amb una sofisticada màniga francesa i una faldilla molt ajustada de tub que realça la figura de donya Letícia. Per a completar el look, s'ha col·locat unes sabates de saló de Manolo Blahnik i una vegada més ha optat per les seves joies imprescindibles: les arracades inspirades en canyes de bambú i el seu preuat anell de Karen Hallam.

En aquesta ocasió, el complement que s'emporta la palma en concebre's com el més cridaner del conjunt, és la bossa de mà de Nina Ricci, que podria estar a l'abast de tots per un ‘mòdic preu’ de 1.090 euros, tal com especifica la web de ‘Moda Operandi’. Una vegada més, una altra peça recollida del seu armari, ja que el va estrenar en el gener passat del 2020 quan la pandèmia encara no s'havia convertit en la fidel protagonista del panorama actual canviat les nostres vides, i va acudir amb aquest mateix al 75 aniversari de l'alliberament del camp de concentració d'Auschwitz a Polònia.

Tal com dèiem, la consort té un passat a Extremadura, i és que precisament és allí on va conèixer al seu primer marit, Alonso Guerrero, mentre aquest era el seu professor de Literatura a Madrid.

Letícia i la seva passió per la literatura

La jove tenia predilecció per la matèria, tant que tot això es va traduir en fascinació pel docent i, temps després, aquesta història es va transformar en amor. Deu anys després de començar la seva relació, la periodista es va convertir en la seva esposa l'any 1998. En qualsevol cas i res a veure amb l'actual, va mantenir una cerimònia molt íntima a Almendralejo, a la província de Badajoz.

L'anonimat de la periodista va durar molt poc temps, tan sols un any i ja va saltar a la primera pàgina dels diaris quan la reina actual, fins llavors coneguda per presentar els informatius de ‘TVE’, es va prometre amb el llavors príncep d'Astúries, l'any 2003.

La seva primera relació amb el docent va ser molt curta. El seu matrimoni, que fins fa poc ha estat comentat, només va durar un any, però la seva relació es va prolongar, encara que amb alguna interrupció que una altra, durant pràcticament una dècada. Temps després, en el 2019, el professor de literatura es va casar amb la que fora la seva primera parella, María Dolores Corral. Els dos comparteixen professió, són docents, i també comparteixen arrels, ja que ambdós són extremenys.