rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La versió de l'afer de Letícia contradiu radicalment la versió de la casa reial
La reina Letícia en una imatge d'arxiu | Gtres

 

La reina Letícia és una de les cares més conegudes de l'escena pública espanyola. Tan ella com el rei Felip acostumen a ser notícia contínuament tot i que, el cert, és que s'amaguen molt dels mitjans de comunicació i s'exposen a la vida pública amb comptagotes.

 

A principis de setmana, de fet, en motiu dels 50 anys del rei Felip, els membres de la casa reial van deixar entrar les càmeres a casa com a fet especial.

 

Tot i això, encara desconeixem moltes coses de la vida dels reis que ara, a poc a poc, comencen a saltar a la palestra. En aquest context, doncs, han aparegut unes informacions relatives a la seva joventut que han inquietat a la casa reial. Gràcies a la periodista Pilar Eyre, especialista en afers reials, ha revelat que aquesta va mantenir una relació amb un aventurer espanyol just abans de conèixer al rei Felip.

El sorprenent relat de l'afer de Letícia

La reina Letícia, sempre segons informa la periodista esmentada anteriorment, va mantenir una relació d'uns 60 dies amb Kitín Muñoz. Qui, de fet, és navegant, explorador científic i sociòleg vinculat, durant anys, al món de la televisió. 

 

Segons afirma la periodista, però, les coses es van començar a torçar quan l'explorador va presentar Letícia al rei Felip. Una versió que, així mateix, desmentiria la versió oficial que afirma que els actuals reis d'Espanya es van conèixer en un sopar a casa del periodista Pedro Erquicia.

 

Gir dels esdeveniments, doncs, a la casa reial. I és que el relat inicial que la premsa rosa va fer sobre l'entrada de Letícia Ortiz a la família reial dista, i molt, de la història explicada a principis de segle

 

Kitín Muñoz, amb la seva actual família | Estrella Digital

 

 

Kitín Muñóz, membre de la reialesa


Kitín Muñoz no és precisament un desconegut. Aquest va emprendre diverses aventures emeses per televisió, com l'encreuament de l'Oceà Pacífic i l'Oceà Atlàntic en una bassa.

 

Així mateix, aquest va presentar un programa de TVE sobre la diversitat cultural en televisió Espanyol i va ser un membre destacat de d'elit de l'Exèrcit Espanyol. Finalment, també s'ha de destacar que aquest és ambaixador de la UNESCO i cònsol honorífic del Marroc.Aquest, a més, va casar-se amb la princesa Kalina de Bulgària l'any 2012 i, des d'aleshores, forma part de la casa reial búlgara.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris