rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La reina Letícia marxa d'un acte oficial sense avisar el rei Felip

«On és la reina?» va preguntar el monarca abans de marxar
Els reis en una imatge d'arxiu  | Cedida

 

La família reial no travessa el seu millor moment. Després d'unes setmanes on s'ha especulat amb la mala relació entre la reina Letícia i Sofia, els monarques espanyols han tornat a saltar a la palestra per la darrera actuació de la reina.

 

Any rere any, els reis ofereixen un esmorzar amb grans personalitats literàries per fer una mena de 'ritual previ' al Premi Cervantes. Aquest acte, on van acudir-hi uns 250 convidats i que es va allargar diverses hores, va cloure amb un cafè d'allò més informal. Ja que el moment estava pensat perquè els convidats se'l prenguessin dempeus.

 

Tot anava com la seda fins que el rei va preguntar al seu entorn: «On és la reina». I és que tot i buscar-la, Letícia ja havia desaparegut de l'escena sense dir-ho a ningú i deixant plantat Felip VI

«On està la reina?»

És la pregunta que va articular el monarca després de perdre de vista la reina. La pregunta, de fet, es va dur a terme després que un dels seus escortes li digués: «Majestat, hem de marxar ja».

 

Felip va assentir, però en mirar al seu costat va veure que mancava una peça clau: Letícia. Aquesta, però, havia marxat minuts abans i, per això, el rei va dur a terme la seva qüestió.

Alemanya parla de «divorci imminent» entre Felip i Letícia

La revista alemanya ‘Neue Post’ va sorprendre tothom a finals de la setmana passada en treure la notícia en portada. I és que aquests, feien referència a un «divorci imminent» entre la parella. La publicació, dedicada a la crònica social europea, afirmava que el matrimoni no hauria estat capaç de superar la crisi generada per la polèmica picabaralla entre Letícia i la reina emèrita, Sofia.  

 

Veurem, doncs, com acaba l'afer. 

                          

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris